Cum poți deveni vecinul lui Trump? Un preț de 49 de milioane de dolari

Un conac din Palm Beach, aflat chiar lângă stațiunea Mar-a-Lago a fostului președinte Donald Trump, a fost scos la vânzare pentru 49 de milioane de dolari.

Proprietatea este deținută de o firmă care este controlată de Eric Trump, fiul fostului lider de la Casa Albă. Acesta a promovat și pe contul său de Twitter imagini cu casa opulentă.

Conacul a fost cumpărat în anul 2018 pentru suma de 18,5 milioane de dolari de la Maryanne Trump Barry, fost judecător și soră a lui Donald Trump.

EvkAW92XYAUQ4mi - Cum poți deveni vecinul lui Trump? Un preț de 49 de milioane de dolari EvkAW2qXIAwAzia - Cum poți deveni vecinul lui Trump? Un preț de 49 de milioane de dolari EvkAW7XXIAUHlOJ - Cum poți deveni vecinul lui Trump? Un preț de 49 de milioane de dolari

Barry, în vârstă de 83 de ani, a deținut casa din 2004, când a cumpărat-o cu 11,5 milioane de dolari, potrivit mansionglobal.com.

Construit în 1956, conacul are opt dormitoare și două etaje. Printre facilități se numără piscina și balconul cu priveliște asupra oceanului.

Palm Beach este una dintre cele mai mari piețe imobiliare de lux din Statele Unite ale Americii. Două dintre cele mai mari tranzacții la nivel național au avut loc aici în 2010.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply