Conacul La Mirage: o oază luxoasă în Texas

Conceptul de lux modern este dus la un nivel superior într-un cadru asemănător cu o oază care beneficiază de vegetație luxuriantă. Acest proiect profită din plin de conceptul de spațiu deschis. Încă de la intrarea în conac, iese în evidență o zonă extinsă, cu un aer de palat. Aceasta este complet mobilată cu modele distinctive. O combinație între o lampă de perete și un otoman creează atmosfera ideală pentru ceea ce va urma. În plus, ușa masivă este înnobilată cu un mâner supradimensionat, care prezintă detalii din alamă și marmură.

Luxxu

La decorarea conacului, designerii Luxxu au optat pentru un hol închis cu vedere spre exterior. Un spațiu de contemplare care îmbină perfect confortul și luxul. Otomanul unic devine ideal pentru o sesiune de odihnă, iar consola și oglinda adaugă valoare estetică prin formele lor caracteristice. În cele din urmă, mai multe corpuri de iluminat evidențiază zona interioară.

Living room impunător
Plafoanele înalte permit aprecierea frumuseții fiecărui design în toată splendoarea sa. Canapeaua atrage atenția cu structura sa alungită și sofisticată. Totodată, setul format din masă și fotolii completează în mod elegant designul. În acest spațiu, candelabrul introduce o frumusețe poetică. Această creație a fost inspirată de formele organice ale naturii și de peisajul impresionant al munților, care merg mână în mână cu locația casei. Întregind detaliile, biblioteca este o veritabilă piesă statement, cu liniile sale atemporale și subtile.

7700106 l copy 724x1024 - Conacul La Mirage: o oază luxoasă în Texas

Dining room cu aer glam
Sufrageria evocă o atitudine arhitecturală și un sentiment de farmec modern. Masa de sufragerie dreptunghiulară, de exemplu, este realizată din marmură Statuario și prezintă detalii din alamă lustruită. Deasupra acesteia se găsește un senzațional corp de iluminat suspendat, fabricat din alamă și sticlă de cristal. Pentru un spațiu de depozitare suplimentar, se pune la dispoziție un bufet, în timp ce oglinda, care este o reprezentare a măiestriei de înaltă clasă, aduce jocul ornamental al decorului acestei încăperi la un nou nivel.

7700100 l copy 724x1024 - Conacul La Mirage: o oază luxoasă în Texas

Bucătărie de vis
Zona de bucătărie îndeosebi combină materiale precum lemnul, alama și marmura pentru a crea un spațiu extrem de dinamic. Aici, elementele de design, cum ar fi piesa de iluminat suspendată sau scaunul de bar pivotant, fac diferența prin caracterul lor complex.

7700101 l copy 724x1024 - Conacul La Mirage: o oază luxoasă în Texas

Dormitor matrimonial cu aspect contemporan
Dormitorul matrimonial, care cuprinde zona de dormit și dressingul, este amenajat cu gust, afișând un design exclusivist. Mobilierul și corpurile de iluminat oferă o notă modernă încăperii. Spre exemplu, impozantul pat a fost plasat chiar în mijlocul camerei, beneficiind de o lumină liniștitoare de la corpul de iluminat suspendat. În plus, canapeaua și fotoliile pivotante, în stil mid-century, încântă prin textura de catifea. În zona de dressing, două corpuri de mobilier asigură spațiu de depozitare suplimentar. Această zonă reflectă atât influențe industriale, cât și accente Art Deco, reușind să compună o ambianță fascinantă.

7700001 l copy 724x1024 - Conacul La Mirage: o oază luxoasă în Texas

7700002 l copy 723x1024 - Conacul La Mirage: o oază luxoasă în Texas

Birou cu stil
Cu vederi spectaculoase asupra oazei exterioare, acest home office va oferi proprietarului o stare de calm și creativitate pentru ca activitatea profesională să se desfășoare în condiții ireproșabile. O multitudine de piese personalizate alcătuiesc stilul acestei încăperi, printre care biroul și scaunul de birou realizate la comandă. Corpul de iluminat suspendat îmbină armonios complexitatea și bogăția, fiind perfect pentru cei care apreciază atenția acordată detaliilor.

Tapițată cu catifea netedă de culoare maro, canapeaua subliniază liniile clasice și trăsăturile geometrice care au consacrat colecția din care face parte. Același lucru se poate spune și despre masa centrală, cu frumoase elemente din marmură care promovează o estetică atemporală. Nu în ultimul rând, fotoliile completează zona de relaxare cu silueta lor elegantă.

7700261 l copy 724x1024 - Conacul La Mirage: o oază luxoasă în Texas

Zonă exterioară generoasă
Zona exterioară este una extinsă și este împărțită în mai multe spații de relaxare pentru ca oaspeții să se poată bucura cu adevărat de fiecare fațetă a acestui peisaj texan. Zona de luat masa în aer liber include o masă și scaune care se completează perfect între ele, în timp ce lampa de podea adaugă un aspect sculptural.

În zona de plajă/înot, șezlongurile evidențiază un caracter mai minimalist, cu un puternic simț al stilului. Platforma de lemn din partea laterală dezvăluie privirii un pat de zi, reinterpretat într-o notă amuzantă. Această piesă de mobilier pentru verandă beneficiază de o schemă cromatică neutră, cu accente de teracotă.

Vizavi, o canapea personalizată și o masă centrală creează un contrast vizual uimitor. Canapeaua modulară cu diverse mese de sprijin este o piesă unicat, ideală pentru grupuri mari. Pentru un cadru mai intim, designerii Luxxu au proiectat o altă zonă prevăzută cu canapea și fotolii, o masă din marmură și oțel și lămpi de podea, obiecte ale contemplării inspirate de frumusețea impresionantă a munților și a orizontului.

7700277 l copy 1024x724 - Conacul La Mirage: o oază luxoasă în Texas

Articol publicat inițial în Real Estate Magazine, Nr. 47.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA