Conac cu design premiat de regele Spaniei, evaluat la 65 de milioane de euro

O proprietate luxoasă care oferă o priveliște panoramică impresionantă asupra Sierra Blanca, Marbella, reprezintă un simbol al gradului de dezvoltare al pieței rezidențiale high-end din Spania.

Proprietatea are o suprafață construită de 6.000 de metri pătrați, întinsă pe trei niveluri, și a fost dezvoltată pe o parcelă de teren care acoperă 11.000 de metri pătrați în unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din Marbella.

imagereader 2 1024x683 - Conac cu design premiat de regele Spaniei, evaluat la 65 de milioane de euro

Impozantul conac găzduiește 13 dormitoare cu baie proprie, dressinguri tip walk-in, zone de relaxare și terase private. Proprietatea este dedicată celor mai fini cunoscători ai conceptului de „fine living”, după cum precizează reprezentanții Sotheby’s International Realty, agenția care se ocupă de vânzarea imobilului. Prețul de vânzare comunicat pentru conac se ridică la 65 de milioane de euro.

Good to know

Conacul are o suprafață construită de 6.000 de metri pătrați

La parterul reședinței regăsim un birou, o cameră media, o baie pentru oaspeți, o bucătărie pentru personal, o bucătărie principală complet utilată pentru prepararea celor mai rafinate preparate gourmet, o sufragerie formală, un living formal cu două șeminee deschise din marmură, un vestiar și o terasă spațioasă cu zonă de grătar complet echipată, inclusiv cu cuptor Josper și cuptor de pizza pe lemne. În plus, există trei suite pentru oaspeți, fiecare cu baie proprie, dressing și zonă de relaxare. Mai mult decât atât, locuința luxoasă prezintă o scară dublă elegantă care oferă o priveliște unică spre Marea Mediterană.

imagereader 31111 1024x683 - Conac cu design premiat de regele Spaniei, evaluat la 65 de milioane de euro

Primul etaj găzduiește un dormitor matrimonial cu o suprafață generoasă și băi exclusiviste, dressinguri încăpătoare și o terasă magnifică cu vedere spectaculoasă la Marea Mediterană și Gibraltar în fundal. Mai există șapte dormitoare pentru oaspeți, cu băi private, care beneficiază de aceleași facilități.

În zona subsolului este amenajat un garaj spațios pentru 50 de mașini, alături de o bucătărie industrială complet utilată, o sală de cinema cu 21 de locuri, o zonă Spa cu piscină interioară cu valuri încălzită, jacuzzi, saună și baie turcească, o sală de bowling cu două piste, o sală de jocuri cu masă de biliard, fusbal și air hockey, precum și un lounge și zonă de joacă pentru copii. În plus, există două pivnițe pentru vinuri împreună cu o zonă de degustare, spălătorie, sală de gimnastică, salon de înfrumusețare și un bar italian luxos din lemn, perfect pentru întreținerea oaspeților.

imagereader 33333 1024x683 - Conac cu design premiat de regele Spaniei, evaluat la 65 de milioane de euro

Tot în această zonă găsim spațiile de cazare ale personalului, inclusiv două dormitoare duble, fiecare cu baie proprie, dressing și zonă de relaxare, precum și o bucătărie separată și intrare separată în conac, dedicată personalului.

Vila prestigioasă, apreciată de familia regală

Proprietatea dispune de două intrări, una care duce direct la garaj și alta la intrarea principală, cu spațiu de parcare suficient.

Exteriorul locuinței se mândrește cu o superbă piscină infinity pentru adulți, care oferă o priveliște spectaculoasă asupra mării. Chiar lângă aceasta, se află o piscină concepută special pentru copii. În plus, proprietatea beneficiază de o verandă spațioasă dotată cu șezlonguri confortabile, oferind o vedere panoramică asupra împrejurimilor.

Good to know

Proprietatea include 13 dormitoare

Această vilă prestigioasă a obținut chiar aprobarea regală la Premiile Macael 2022 pentru arhitectură, meșteșug și design, primind trofeul câștigător pentru cel mai bun design de vilă din lume din partea regelui Felipe al VI-lea și a reginei Letizia a Spaniei, se arată în descrierea agenției.

imagereader 2223 1024x683 - Conac cu design premiat de regele Spaniei, evaluat la 65 de milioane de euro

Cartierul Sierra Blanca se află la doar cinci minute de mers cu mașina de centrul orașului Marbella, Puerto Banús și plajă, având în apropiere o serie de centre comerciale, săli de sport și mai multe școli internaționale.

Agenția mai punctează că proprietatea se află într-o zonă cu grad înalt de securitate și intimitatea oferită proprietarilor este la un nivel extrem de ridicat. De fapt, aceasta este una dintre cerințele cumpărătorilor de proprietăți de acest tip, printre ei aflându-se de obicei vedete, sportivi sau antreprenori de succes.

Articol publicat inițial în Real Estate Magazine, Nr.52.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA