Penthouse din Soho, tranzacție record de 35 de milioane de dolari

Un penthouse din cartierul new-yorkez Soho s-a vândut cu 35,14 milioane de dolari, un nivel record pentru această zonă și un semnal al revenirii pieței după apariția pandemiei de coronavirus.

Locuința de lux ocupă ultimele trei etaje din clădirea Broome Street și a fost listată inițial la vânzare cu prețul de 65 de milioane de dolari în urmă cu 2 ani de zile. Ulterior, prețul cerut pe proprietate a fost redus la 43,75 de milioane de dolari.

Penthouse-ul are suprafețe vitrate supradimensionate cu priveliște asupra cartierului Soho. În interior se găsesc două șeminee, iar dormitorul principal are o terasă dublă și un bar pentru cafea.

Vânzătorii proprietății au fost familia David și Lisa Matlin, care au achiziționat apartamentul în 2011 pentru 17,8 milioane de dolari, potrivit Wall Street Journal. Aceștia au investit masiv în renovarea locuinței.

Identitatea cumpărătorului nu a fost făcută publică. Recordul pentru cea mai scumpă tranzacție în Soho i-a aparținut anterior artistului Jon Bon Jovi. Un penthouse al rocker-ului s-a vândut cu 34 de milioane de dolari în anul 2015.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply