Metropolitan Group urmărește finalizarea Elie Saab Towers în 2025

Dezvoltatorul local Metropolitan Group a anunțat că lucrările de construcție ale ansamblului rezidențial de lux Elie Saab Towers vor fi finalizate la sfârșitul anului 2025, iar Libra Bank va finanța proiectul până în etapa de livrare a proiectului.

Compania continuă lucrările după obținerea unei autorizații de recompartimentare a spațiilor din complexul tip branded residence situat în zona de nord a Bucureștiului.

„Viitorii rezidenți apreciază calitatea construcției, finisajele high-end, sistemul tehnologic unic pe care îl implementam în România: tavan radiant, recuperator de căldură, centralizat cu toate automatizările realizate prin sistemul smart home (ventilo-convectori). Prin toate aceste facilități și stilul de viată pe care îl oferă acest impresionant ansamblu rezidențial, putem spune că reușim să așezam Bucureștiul pe harta celor mai importante capitale la nivel mondial. În sfârșit vom avea în Romania un ansamblu rezidențial ce oferă calitatea serviciilor la standardele hotelurilor de 5 stele de nivel mondial”, a declarat Daniel Drăgulin, dezvoltator Elie Saab Towers și partener Metropolitan Group.

Ansamblul rezidențial include două clădiri cu un total de 141 de reședințe opulente cu 2, 3 și 4 dormitoare și 3 penthouse-uri exclusiviste, care dispun de o varietate de balcoane și terase cu vederi uluitoare asupra orașului.

Rezidenții proiectului vor beneficia de un club house, de o gradină de 2.000 mp, amenajată cu un loc pentru petreceri și evenimente în aer liber și cu bucătărie de vară. Complexul va mai include centru SPA, o sală de fitness de ultimă generație, bar cu pian, serviciu de recepție 24/7, parcare cu valet, precum și de un loc de joacă pentru copii.

ELIE SAAB a ales Bucureștiul pentru primul său proiect din Europa Centrală și de Est, în parteneriat cu dezvoltatorul român Metropolitan Group.

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA