Conferința și Târgul CISOLAR 2023 trasează viitorului energiei solare la București

Cea de-a 11 ediție a CISOLAR, Conferința și Târgul dedicate industriei energiei solare din Europa Centrală și de Est (ECE), va avea loc la București în perioada 30-31 octombrie 2023.

Având în vedere schimbările recente în paradigma energetică europeană, CISOLAR 2023 își propune să exploreze schimbările majore în peisajul energetic al regiunii și noile oportunități de afaceri din ECE.

IBES 2023, a doua ediție a Conferinței și Expoziției specializate pe soluțiile de stocare a energiei, este o componentă a agendei CISOLAR 2023.

CISOLAR 2023 va reuni peste 250 de delegați din peste 20 de țări și prezintă o oportunitate excelentă de a interacționa cu liderii industriei și de a participa la discuții pe teme inovatoare care vor contribui semnificativ la industria energetică a viitorului.

Mai mult de 40 de companii vor participa la Târgul CISOLAR 2023.

România a fost aleasă ca țară gazdă pentru CISOLAR 2023 datorită planurilor sale ambițioase de a dezvolta aproape 6 GW de noi capacități de energie solară în următorii șapte ani. În plus, piața energiei solare din România este proiectată să crească cu o rată anuală compusă (CAGR) de peste 9% din 2023 până în 2027. O dezvoltare rapidă similară a energiei solare este anticipată în alte țări din regiunea ECE.

„Suntem încântați să aducem împreună actori cheie din Polonia, Ungaria, România, statele baltice, Republica Cehă, Slovacia, Moldova, Bulgaria, Ucraina și statele balcanice”, au declarat reprezentanții Comitetului de organizare CISOLAR.

„Acest eveniment servește drept o platformă crucială pentru promovarea parteneriatelor între contractori EPC, dezvoltatori, firme de utilități, investitori și furnizori de tehnologie, stimulând accelerarea implementării solare în regiune”.

CISOLAR 2023 va prezenta cele mai recente tendințe și tehnologii din industria energiei solare, cu un accent special pe piețele emergente din Europa. Conferința va aduce la aceeași masă experți pentru dezbateri și prezentări, oferind perspective asupra pieței și facilitând schimbul de cunoștințe între participanți.

Târgul specializat va oferi o prezentare cuprinzătoare a celor mai recente produse solare, tehnologii și servicii. Companiile vor prezenta soluțiile lor inovatoare, oferind o platformă unică pentru formarea de parteneriate și oportunități de afaceri în sectorul energiei solare.

Totodată, CISOLAR 2023 va găzdui prestigioasele Premii CISOLAR, recunoscând și onorând cele mai inovatoare și revoluționare proiecte, produse, soluții și startup-uri din industria energiei solare.

Evenimentul oferă, de asemenea, o oportunitate pentru expozanți de a debloca potențialul piețelor europene emergente prin conectarea cu clienți, generând lead-uri valoroase cu potențial pentru încheierea de tranzacții.

Pentru mai multe informații despre CISOLAR 2023, puteți vizita www.cisolar.org.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA