Ceetrus pornește investiția în proiectul mixt din Reșița

Dezvoltatorul imobiliar Ceetrus a anunțat un masterplan pentru investiția din Reșița care prevede construcția unui proiect mixt care include birouri, apartamente și un centru comercial pe o suprafață totală de 36 de hectare.

În primă fază va fi dezvoltat un shopping mall cu o suprafață închiriabilă de 35.000 de metri pătrați. Ulterior va fi construită o zonă de retail de 9.000 de mp și un aquapark. În complex vor mai fi dezvoltate birouri pe o suprafață de 4.000 de mp și două hoteluri cu capacitate totală de 300 de camere.

În proiectul din Reșița vor mai fi dezvoltate și 582 de apartamente pe o suprafață de 49.200 mp. Locuințele vor fi realizate în trei etape, la care se adaugă construcția unui Apart Hotel cu 177 de unități.

„Redăm orașului 36 de hectare uitate și ne asumăm alături de comunitate misiunea de a construi parte din Reșița 2030”, a spus Tatian Diaconu, CEO Ceetrus România.

Investiția Ceetrus din Reșița este un proiect de regenerare urbană pentru o zonă care a funcționat în trecut ca platformă industrială pentru unitățile Mociur și UCM Reșița.

Compania mai are în derulare un proiect de regenerare urbană pe fosta platformă industrială Tractorul din Brașov. Aici a fost dezvoltat un centru comercial, alături de apartamente și birouri în parteneriat cu Kasper Development, respectiv Ascenta Management.

Ceetrus mai gestionează 23 de centre comerciale Auchan la nivel național.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply