Globalworth Industrial, Global Vision dezvoltă 550.000 mp în proiectul mixed-use Constanța Business Park

Divizia de spații industriale și logistice a Globalworth a demarat construcția proiectului mixed-use Constanța Business Park pe un teren de aproximativ 100 de hectare, în parteneriat cu Global Vision.

Proiectul va fi dezvoltat în perioada 2019 și 2024, urmând să aibă la final o suprafață închiriabilă de peste 550.000 de metri pătrați. Globalworth va integra spații industriale și de logistică, spații de producție, un nod intermodal, clădiri de birouri și spații pentru servicii, în apropiere de Portul Constanța.

În primă fază, Globalworth Industrial va lucra la un depozit logistic cu o suprafață estimată la 21.000 mp, care va fi livrat în 2020.

„Judeţul Constanţa  beneficiază, în primul rând, de cea mai bună conectivitate din România din punctul de vedere al infrastructurii, cu acces rutier şi feroviar facil,  precum şi acces la rute maritime și fluviale. Constanța Business Park va reprezenta în acest sens cea mai bună locație pentru dezvoltarea operațiunilor lanțului de aprovizionare”, spune Mihai Zaharia, director of Investments and Capital Markets în cadrul Globalworth.

Portofoliul Globalworth Industrial însuma o suprafață de 190.000 mp la finalul lunii iunie 2019.

La nivel local, Globalworth mai dezvoltă cu Global Vision un proiect logistic în Chitila. Compania s-a mai asociat cu Alf Alf Mizzi & Sons pentru investiția în alte două proiecte industriale în România.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA