Globalworth cumpără parcuri industriale în vestul României

Globalworth a anunțat achiziția a două proiecte industriale în vestul României pentru aproape 18 milioane de euro.

Compania a cumpărat IPW Arad (Industrial Park West Arad) și IPW Oradea (Industrial Park West Oradea), care au suprafața cumulată de 27.000 de metri pătrați.

„Fiind deja prezenți în zona de vest a țării cu Timișoara Industrial Park, am văzut potențialul strategic pe care zona o oferă. Cumulând toți acești factori, am decis să achiziționăm cele două proiecte industriale de la partenerul nostru, Global Vision, alături de care lucrăm îndeaproape pentru zona de industrial. Gradul de ocupare de 100% al parcurilor ce se află acum în comunitatea noastră ne confirmă puterea comercială ridicată pe care investiția o are”, a spus Mihai Zaharia, director de investiții Globalworth România și director piețe de capital Globalworth Group.

Firma de avocatură NNKDP a asistat Globalworth în procesul de achiziție.

În urma tranzacției, Globalworth Industrial ajunge la un portofoliu total de 260.400 de metri pătrați. Divizia de industrial mai operează proiectele Pitești Industrial Park, Chitila Logistics Hub, Constanța Business Park sau Timișoara Industrial Park.

La finalul anului 2020, Globalworth avea active de 3 miliarde de euro, fiind cel mai mare proprietar de birouri din România.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply