Miele lansează Dialog, primul cuptor care poate ”vorbi” cu mâncarea

Miele revoluționează gătitul, odată cu lansarea, în premieră, a unei tehnologii care face posibil ca undele electromagnetice să răspundă într-un mod inteligent la textura alimentelor preparate.

Brandul forțează limitele a ceea ce este posibil, creând primul cuptor care poate ”vorbi” cu mâncarea dumneavoastră. Cuptorul Dialog folosește tehnologia revoluționară M Chef, dezvoltată de Miele. Aceasta presupune inducerea temperaturii necesare pentru prepararea termică specifică fiecărui aliment în parte, prin aplicarea de unde electromagnetice.

20000163740.highres 1024x697 - Miele lansează Dialog, primul cuptor care poate ”vorbi” cu mâncarea

Cuptorul Dialog dispune de o unitate modulară care generează unde electromagnetice într-o anumită gamă de frecvențe și le distribuie în cuptor prin intermediul a două antene. Pentru că moleculele din mâncare sunt aranjate în moduri diferite și se rearanjează în timpul gătitului, procesul de gătit se remarcă prin ajustarea constantă a frecvențelor. Aceleași antene furnizează cuptorului Dialog feedback asupra cantității de energie absorbită de mâncare.

Preparate impecabile

Carnea, de exemplu, este gătită uniform și își păstrează suculența, peștele și legumele își păstrează textura fină, în timp ce aluatul crește mai bine. O varietate de ingrediente proaspete, pentru o masă completă, poate fi pusă împreună în tava cuptorului, fiind gătite perfect, în același timp și cu 70% mai rapid decât prin metodele convenționale de gătit. Cuptorul Dialog este echipat ideal, deoarece oferă multe caracteristici ale produselor de gătit marca Miele, include un panou M Touch user-friendly și autocurățare pirolitică. Iluminarea elegantă și uniformă la toate nivelurile este garantată, pentru prima dată, de iluminarea LED de înaltă calitate BrilliantLight.

Gătit smart

Dialog poate fi conectat la aplicația Miele@mobile, un punct de start ideal pentru a experimenta noi rețete. Aplicația oferă utilizatorilor numeroase programe automate de gătit dezvoltate exact pentru acest cuptor. Pe lângă rețetele video și listele de cumpărături, aplicația permite, de asemenea, ca parametrii unei rețete să fie transferați direct spre aparatul de gătit. Această funcție pune utilizatorii în contact direct cu chefi din bucătăriile-laborator Miele, iar rețetele care au aprobarea acestora sunt disponibile pentru a fi descărcate imediat de alți utilizatori ai aplicației.

 

Creativitate și savoare

Noul cuptor este foarte simplu de folosit de bucătarii amatori, fiind dotat cu programe automate de gătit, dar care lasă loc creativității utilizatorului. „Gourmet Assistant” ajută bucătarul sugerându-i setări în funcție de tipul și cantitatea de mâncare pentru a asigura rezultate excelente. Este ideal și pentru bucătarii experimentați, care au la dispoziție funcția „Gourmet Pro”, ce permite selectarea automată a parametrilor de gătit, precum modul de operare, unitățile Gourmet, intensitatea și durata.

 

 

 

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

One Comments

Leave a Reply