Miele deschide un showroom la Oradea, al cincilea din România

Producătorul de echipamente electrocasnice premium Miele a inaugurat un showroom propriu la Oradea ca parte din strategia de extindere în România.

Investiția în noul showroom cu suprafața de 210 metri pătrați se ridică la 100.000 de euro, acesta fiind cel de-a cincea unitate de acest tip operațională la nivel național. Acesta este cel de-al doilea magazin din vestul țării.

„Decizia de a deschide cel mai nou showroom propriu Miele tot în vestul țării a  fost luată ca parte a strategiei noastre de extindere în regiunile cele mai importante ale României, dar și unde brandul are o notorietate. Consolidarea brandului va continua, facem deja pași importanți spre finalizarea amenajărilor pentru al șaselea showroom propriu, ce va fi deschis în zona Moldovei”, a declarat Loredana Butnaru, general manager Miele România.

Miele Oradea 3 1024x683 - Miele deschide un showroom la Oradea, al cincilea din România

În noul magazin Miele se găsește întreaga linie de aparatură electrocasnică și accesorii Miele, de la detergenți pentru mașini de spălat rufe și vase, aspiratoare clasice și de tip robot, cuptoare, plite, hote, espressoare, inclusiv cafeaua marcă proprie Miele.

Miele mai deține două locații proprii în București, una în Constanța, dar și un magazin în Timișoara. Electrocasnicele Miele mai sunt vândute prin intermediul a peste 70 de magazine specializate în mobilier high-class și rețele independente de electroIT.

Miele Oradea 2 e1568803519143 683x1024 - Miele deschide un showroom la Oradea, al cincilea din România

Cifra de afaceri a grupului Miele a crescut la aproximativ 4,16 miliarde de euro în anul 2018/19. Peste 70% din vânzări au fost generate în afara Germaniei. La nivel internațional, Miele are 20.200 de angajați, din care circa jumătate se află în Germania.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply