The Broadway, penthouse-ul de 25 de milioane de lire sterline vecin cu Big Ben

Un apartment tip penthouse aflat la etajul 15 în cadrul proiectului exclusivist Broadway din Londra a fost listat pentru vânzare la prețul de 25 de milioane de lire sterline. Locuința de lux are o suprafață totală de 434 de metri pătrați și este compusă din cinci dormitoare, șase băi, o bucătărie încăpătoare și trei camere de zi.

Locuința se regăsește în ansamblul rezidențial de lux Broadway compus din șase turnuri cu 258 de apartamente, multe dintre ele cu priveliști unice asupra Londrei.

Dezvoltarea are aproximativ 1.500 de metri pătrați de facilități pentru sănătate, fitness și spa dedicate rezidenților. Aceștia au ocazia să se relaxeze și să-și reîncarce bateriile fără a trebui să părăsească imobilul. La toate acestea se adaugă o piscină cu lungimea de 25 de metri, o sală pentru antrenamente, o zonă pentru divertisment. Iar lista de facilități nu se oprește aici. Dezvoltatorul a mai integrat săli pentru ședințe, o sală media și o parcare subterană cu suprafață generoasă.

Good to know

Broadway include 258 de apartamente luxoase

James Paterson, agentul proprietății din partea Savills, punctează că proiectul are un mix de facilități de clasă mondială.

Locație cheie lângă clădiri legendare din Londra

În vecinătatea penthouse-ului găsim clădiri recunoscute pe tot globul precum Big Ben, Palatul Westminster, Westminster Abbey și St Jame’s Park. La o scurtă distanță de parc se află numeroase zone comerciale high-end, cluburi exclusiviste și restaurante elegante.

În apropiere de proiect se găsesc și două stații de metrou, dar și Victoria Station, „inima” rețelei de transport din Londra.

lux 1024x646 - The Broadway, penthouse-ul de 25 de milioane de lire sterline vecin cu Big Ben

 

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA