PINUM aduce primul showroom monobrand Rimadesio în România

Marca italiană de mobilier de lux Rimadesio a deschis în nordul Bucureștiului primul showroom monobrand din România prin intermediul partenerului exclusiv PINUM.

Noul showroom se află pe Șoseaua Pipera nr 61 (parterul Cloud 9) și are o suprafață de aproximativ 300 de pătrați și cinci zone de expunere cu compartimentare similară unei case. Astfel, vizitatorii vor fi întâmpinați în fiecare dintre zone de obiecte de mobilier dedicate fiecărui segment al unei locuințe, în combinații armonioase de culori și texturi de materiale. 

„Acest spațiu marca Rimadesio va fi o destinație emblematică pentru toți pasionații de design, pentru arhitecți și designeri de interior. Ne dorim să oferim clienților și vizitatorilor showroomului Rimadesio o experiență unică, prin care să fie transpuși într-o altă lume și care să le bucure privirea. Produsele de mobilier Rimadesio, prezente în întreaga lume, vor putea fi și în casele românilor care apreciază calitatea, eleganța și creațiile inovatoare ale brandului și design-ului Rimadesio”, a declarat Maria Grazia Rescigno, Showroom Manager, Rimadesio Bucharest.

Francesco Curcio Francesca Malberti Maria Grazia copy 1024x683 - PINUM aduce primul showroom monobrand Rimadesio în România

Francesco Curcio, Francesca Malberti, Maria Grazia

Francesca Malberti, Proprietar și Digital Sales Manager al Rimadesio, a menționat faptul că brand-ul este prezent în toate colțurile lumii și produsele companiei sunt deja recunoscute la nivel local.

„Sunt mândră să anunț marea deschidere a showroom-ului nostru aici și este cu adevărat o încântare să aflu că brandul nostru a fost extrem de așteptat în București pentru viziunea sa unică de design”, a declarat Francesca Malberti.

Rimadesio oferă de acum și în România gama sa de uși, dulapuri, sisteme de rafturi, boiserie și colecții de mobilier. Deschiderea showroom-ului Rimadesio din Bucureșt continuă strategia de expansiune globală a brand-ului.

La rându său, compania Pinum Doors & Windows este prezentă în România din anul 1992 și este unul dintre cei mai mari producători și comercianți de uși, ferestre și parchet la nivel local. 

Rimadesio Showroom Bucharest1 copy 1024x683 - PINUM aduce primul showroom monobrand Rimadesio în România

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA