Noile SMART PACKS Storia.ro ajută dezvoltatorii imobiliari să aibă vânzări într-un cadru eficient cu vizibilitate mare

Ovidiu Posirca

, Real Market

Noul tip de promovare pentru dezvoltatori inclus în suita SMART PACKS Storia.ro aduce o expunere mai mare pentru ansamblurile rezidențiale, în timp ce întreaga platformă a fost îmbunătățită pentru a accelera vânzarea locuințelor, a explicat Alina-Elena Munteanu, product manager, Primary Market Monetization, OLX Group, în interviul acordat Real Estate Magazine.

Ce avantaje aduc noile SMART PACKS Storia.ro pentru dezvoltatorii imobiliari care vor să-și eficientizeze procesul de vânzare a locuințelor?
Amplele cercetări de piață și studii interne ne spun că dezvoltatorii pun valoare pe numere și eficacitatea anunțurilor, dar nu au timpul necesar să intre în detalii sau să se ocupe personal de ele, așa că pachetele noastre vin cu o serie de avantaje care să le ușureze munca și să livreze rezultatele dorite. Ne-am concentrat pe a găsi formula optimă de promovări incluse, dar și reduceri la promovările suplimentare, care, coroborate cu noile funcționalități ușor de folosit și chiar automatizate, asigură scurtarea timpului și a efortului depus, dar oferă și mai multă valoare investițiilor dezvoltatorilor.

planificator automat 1024x499 - Noile SMART PACKS Storia.ro ajută dezvoltatorii imobiliari să aibă vânzări într-un cadru eficient cu vizibilitate mare

Ce beneficii oferiți pentru companiile care doresc acum să folosească noile pachete?
Dezvoltatorii care cumpără pachetele noastre vor beneficia de promoții gratuite incluse în fiecare pachet, reduceri la achiziționarea de promoții suplimentare atât pe Storia.ro, cât și pe OLX.ro, care formează cel mai mare ecosistem imobiliar din România. Toate însoțite de instrumentele necesare programării lor fără efort, pentru a asigura expunere și performanță maximă a anunțurilor. De asemenea, vor avea acces la funcții care promovează și amplifică brandul dezvoltatorului (pagina dezvoltatorului, pagina ansamblului, Branding Plus, Branding Pro), precum și soluții de finanțare prin partenerul nostru KIWI Finance (un calculator de credit ipotecar va fi inclus în anunțurile dezvoltatorului și potențialii clienți vor fi asistați în obținerea unui credit ipotecar).

descriere pachete premium - Noile SMART PACKS Storia.ro ajută dezvoltatorii imobiliari să aibă vânzări într-un cadru eficient cu vizibilitate mare descriere pachete optimum - Noile SMART PACKS Storia.ro ajută dezvoltatorii imobiliari să aibă vânzări într-un cadru eficient cu vizibilitate mare

Ce tip de pachet se adresează dezvoltatorilor care vor să accelereze promovarea și vânzarea de locuințe?
Pachetul PREMIUM este cel mai eficient din punctul de vedere al accelerării vânzării de locuințe, deoarece include setul complet de funcționalități Storia.ro, promovări în valoare de 200 de euro și reduceri de 15% la promovări suplimentare.

Cum vă adresați dezvoltatorilor imobiliari care vor să lanseze campanii diferite pentru vânzarea de locuințe, eventual cu compartimentări diferite sau în locații multiple?
Cu o nouă și îmbunătățită versiune a paginii de ansamblu, reconfigurată pe baza unei cercetări desfășurate în rândul celor care caută să își cumpere o proprietate imobiliară pe Storia.ro. Pagina de ansamblu se concentrează pe descrierea și componența unuia dintre ansamblurile dezvoltatorului și fiecare dezvoltator are posibilitatea de a activa mai multe ansambluri pe Storia.ro, în funcție de nevoile și specificul businessului său.

Pagina de ansamblu este construită pentru a oferi o experiență optimă de navigare, pentru a afișa cele mai de interes informații pentru cei care își caută o locuință și este prevăzută cu mai multe puncte de contact căutător-dezvoltator, pentru a asigura legătura cât mai rapidă între cele două părți.

Mai mult, toate proprietățile din portofoliul dezvoltatorului se regăsesc și se pot filtra în pagina dezvoltatorului.

Cum urmăresc companiile performanța anunțurilor și care este ritmul de actualizare a informațiilor adresate lor?
Noul cont de dezvoltator de pe Storia.ro vine cu un set de statistici generale și rapoarte de conversie la nivelul întregului portofoliu de dezvoltator, precum și mai granular, la nivel de ansamblu și anunț. Prin urmare, dezvoltatorii vor putea consulta zilnic cifre legate de eficiența și expunerea anunțurilor lor, precum și activarea promoțiilor pentru acestea, in intervalul dorit.

Cum ajutați dezvoltatorii care vor să investească în branding, atât pentru companie, cât și pentru proiect?
În zona de branding îi susținem cu o serie de soluții, nu doar logouri integrate în secțiuni diferite cum ar fi pagina de anunț, de ansamblu sau pagina de listare, cu ajutorul funcționalităților Branding Plus și Branding Pro, ci cu un întreg ecosistem – o viziune de ansamblu asupra întregului business al dezvoltatorului, adică pagina proprie de dezvoltator și pagina ansamblului.

Ce alte servicii oferiți dezvoltatorilor imobiliari care vor să ajungă la un număr cât mai mare de potențiali clienți?
Un nou tip de promovare, „ANSAMBLU REZIDENȚIAL PROMOVAT”, lansat special pentru dezvoltatori – care va afișa anunțul, pe parcursul unei zile, pe o coloană dedicată, poziționată în partea dreaptă a paginii cu rezultatele oricărei căutări de pe Storia.ro, numită „Anunțuri de la dezvoltatori”. Astfel ne asigurăm că ansamblurile dezvoltatorilor beneficiază de expunere maximă, atât printre căutătorii de imobile noi, cât și în rândul celor care își caută un imobil vechi.

Pentru că știm că zilele de vizitare sunt o ocazie excelentă pentru dezvoltatori de a stabili relații, de a crea rețele și de a întâlni potențiali clienți, venim în întâmpinarea lor cu funcționalitatea „Zi de vizitare”, cu ajutorul căreia dezvoltatorii pot marca anumite zile și intervale orare în care potențialii cumpărători pot vizita ansamblul sau o unitate din cadrul ansamblului. Anunțul va fi evidențiat în lista de căutare cu o etichetă specială, iar în pagina de anunț, potențialii clienți pot vedea intervalul orar disponibil.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA