Tendințele de design interior cu soluții exclusiviste: Delta Studio, unic distribuitor al brandului premium Laufen în România

(A) Un brand premium transmite o dublă garanție: a designului de vârf și a calității tehnice ireproșabile. Laufen îndeplinește cu succes aceste deziderate, susținute în plus de tradiția de 125 ani și de orientarea spre inovație. În ultimul timp, atenția la modul în care ne amenajăm spațiul locuit a crescut simțitor, implicit și atenția cumpărătorilor la brandurile de la care își achiziționează materialele și produsele necesare. Investiția în amenajări interioare de calitate își menține valoarea în timp.

Propunere de amenajare cu obiecte din colectia INO by LAUFEN in showroom ul Delta Studio copy 1012x1024 - Tendințele de design interior cu soluții exclusiviste: Delta Studio, unic distribuitor al brandului premium Laufen în România

În special spațiul băii a căpătat o atenție deosebită în ultimii ani, iar în acest spațiu întâlnirea între design și funcționalitate devine mai evidentă, de aici și imperativul de a alege produse de la branduri de încredere, care oferă siguranța fiabilității tehnice și a designului modern. Obiectele Laufen au capacitatea de a transforma în mod spectaculos ambientul băii, prin seriile dezvoltate alături de designeri internaționali celebri.

Brandurile premium rămân un reper pentru cei care își amenajează locuința, fie că dispun de un buget generos pentru a integra exclusiv branduri premium, fie că achiziționează una sau mai multe piese deosebite care creează o scenografie specială în amenajarea interioară”, spune Tudor Cartianu, CEO Delta Studio.

Relația oamenilor cu spațiul în care trăiesc, se schimbă. Casele în care locuim ne definesc, devin o parte din identitatea și personalitatea noastre. Și chiar dacă amprenta personală e esențială, în ultimii ani, consumatorii din România și-au dat seama cât de importantă este consilierea specialiștilor în amenajarea interioară.

Dacă la început, <<designul de interior>> era perceput ca fiind doar pentru un anumit segment de populație, cu venituri mari, în 2021, proiectele de amenajare interioară devin din ce în ce mai mult o componentă normală pentru o mai mare parte a populației, care aleg elemente premium pentru designul locuinței”, adaugă CEO-ul Delta Studio.

Delta Studio are un portofoliu complet de soluții și servicii de amenajare și design de interior, adaptat nevoilor clienților cu venituri peste medie. Astfel, încă de anul trecut, sectorul de real-estate a început să crească, oamenii investind atât în locuințe noi, situate la bloc, cât și în case construite în afara orașelor mari.

Ce promit produsele marca Laufen?

Laufen este un brand premium, cunoscut prin tehnologia brevetată, inovatoare SaphirKeramik, care permite o maleabilitate de 3 ori mai ridicată a materialului, față de ceramica obișnuită, și obținerea unor muchii extrem de subțiri (3-4 milimetri), cu linii fine și elegante. Obiectele sanitare rezultate devin adevărate piese de design, care transformă radical o sală de baie obișnuită. Clienții care aleg să-și amenajeze baia cu soluțiile dezvoltate de către Laufen, beneficiază în egală măsură de calitatea inovatoare a materialor, rezultată în urma tehnologiilor revoluționare folosite, cât și de prestigiul și notorietate internațională a designerilor care au ales colaborarea cu brandul elvețian.

AP01 Laufen TNC OH18 copy 684x1024 - Tendințele de design interior cu soluții exclusiviste: Delta Studio, unic distribuitor al brandului premium Laufen în România
Laufen are expertiză în prelucrarea ceramicii iar elementul de design ia naștere din colaborarea cu designeri de talie mondială, care vine în completarea calității premium susținute de brand. Rezultatul acestor parteneriate sunt colecțiile caracterizate prin tehnologie de ultimă oră și funcționalitate ireproșabilă, completate de o estetică desăvârșită.

Produsele Laufen oferă garanția sustenabilității – un brand aliniat tendințelor viitorului

Marile companii tind spre sustenabilitate, multe dintre ele având ca target anii 2025-2030 pentru finalizarea tehnologică a proceselor de sustenabilitate. Spre deosebire de anii trecuți, clienții din toate industriile sunt interesați de produse sustenabile, minim poluante, reciclabile, care pot oferi confort maxim, dar care să fie prietenoase cu planeta. Laufen înțelege că cel mai mare impact asupra mediului este cauzat de suprautilizarea sau utilizarea incorectă a materialelor și de energia combustibililor fosili. Prin urmare, strategia de sustenabilitate a brandului se concentrează pe trei fronturi:

MG 7533 copy 683x1024 - Tendințele de design interior cu soluții exclusiviste: Delta Studio, unic distribuitor al brandului premium Laufen în România

Politica Zero Waste în toate amplasamentele de producție: un angajament de îmbunătățire continuă a proceselor de producție, în vederea optimizării utilizării materiei prime și eliminării deșeurilor.

Creșterea eficienței energetice: utilizarea tehnologiei de recuperare a căldurii în fabrici și trecerea la energie curată.

Inovația produselor și a materialelor: un impuls pentru inovație, o înțelegere deplină a designului și o cultură profundă a colaborării sunt în centrul oricărei dezvoltări de produse noi. Ca atare, Laufen este capabil să ofere soluții complete de baie care să asigure confort, un ciclu de viață de lungă durată, reducerea consumului de apă și energie, cu o întreținere ușoară.

Angajamentul Laufen față de sustenabilitate este încorporat în viziunea sa de a fi cel mai bun brand premium destinat amenajării băilor și de a crește în mod durabil și responsabil. Astfel, în viitor, Luafen se angajează să adopte o abordare holistică a ciclului de viață al produselor sale, concepând strategii de îmbunătățire în toate etapele: producție, logistică, utilizare, finalul ciclului de viață și reciclare/reutilizare.

Propunere de amenajare cu obiecte din colectia SONAR by LAUFEN in showroom ul Delta Studio 2 copy 683x1024 - Tendințele de design interior cu soluții exclusiviste: Delta Studio, unic distribuitor al brandului premium Laufen în România

Este designul un factor determinant în decizia cumpărătorului acum mai mult decât în trecut?

Cu siguranță, clienții sunt foarte atenți la calitatea materialelor folosite materialele componente ale amenajării proiectului lor și în mod special la design.

Piața de real estate se află acum pe o pantă ascendentă, având însă la bază cerințele unui public mult mai documentat, mai informat, mai curajos, dar în același timp, mai sceptic. Indiferent că vorbim despre zona de retail, industrială, de birouri sau de case, în ultimii 10 ani, sectorul imobiliar a crescut și chiar s-a dublat pe unele zone. Cumpărătorul este foarte atent la detaliile construcției, cât și la calitatea finisajelor, pentru noua locuință, iar acest lucru ridică standardele atât pe piața de real-estate, cât și (strâns legat) pe zona de amenajare & design de interior.

AP01 LAUFEN PALOMBA 16 TF Press copy 1024x724 - Tendințele de design interior cu soluții exclusiviste: Delta Studio, unic distribuitor al brandului premium Laufen în România

Clienții care aleg să-și amenajeze baia cu soluțiile dezvoltate de către Laufen, beneficiază în egală măsură de calitatea inovatoare a materialor, rezultate în urma tehnologiilor revoluționare folosite, cât și de o recunoaștere internațională a designerilor care au ales colaborarea cu brandul elvețian.

Laufen are expertiză în prelucrarea ceramicii iar elementul de design ia naștere din colaborarea cu designeri de talie mondială și vine în completarea calității premium susținute de brand. Rezultatul acestor parteneriate sunt colecțiile caracterizate prin tehnologie de ultimă oră și funcționalitate ireproșabilă, completate de o estetică desăvârșită, caracteristici apreciate de clienți la nivel mondial.

Cui se adresează Laufen?

Seriile dezvoltate de brandul Laufen acoperă mai multe plaje de buget și opțiuni estetice, iar publicul țintă este alcătuit atât din clienți particulari, cât și clienți business.

Colecțiile Laufen acoperă bugete ce pornesc de la nivelul mediu, către medium-high și luxury/exclusive.

Designul de top promovat de brand face ca acesta să fie recomandat de arhitecți în numeroase tipuri de proiecte.

Clienții particulari apreciază eleganța, dar și extravaganța pe care obiectele sanitare Laufen o pot aduce pentru spațiul băii.

Pentru dezvoltatorii imobiliari, integrarea Laufen în proiectele rezidențiale este un simbol al calității și al statutului pe care acesta îl transmite. Pentru proiecte de dezvoltare premium, prestigiul brandului elvețian fondat în urmă cu 125 ani se asociază cu succes calității de ansamblu a imobilului.

 

Mai multe despre  Delta Studio:

Delta Studio SRL este o companie de design și soluții pentru amenajări interioare, cu o tradiție de 26 de ani pe piața românească și un portofoliu important de proiecte private și publice. În prezent, Delta Studio SRL operează o platformă de soluții profesionale, susținută de o comunitate de profesioniști din sfera arhitecturii, designului de interior și construcțiilor. Compania comercializează o selecție amplă de produse dedicate amenajării de interior, atât prin intermediul celor zece magazine proprii, disponibile în cele mai importante orașe ale țării, cât și online, pe deltastudio.ro.

Prin investițiile în digitalizare și în creșterea capacităților logistice, compania dezvoltă o platformă care facilitează integrarea proiectelor de amenajare (concept, materiale, execuţie), destinată atât beneficiarilor (cei care îşi amenajează locuinţa), cât şi profesioniştilor (arhitecţi, designeri de interior şi echipe de meşteri). În 2021, investițiile în logistică, în echipamente de producție și în dezvoltarea brandurilor în portofoliu vor atinge cifra de 2 milioane de euro.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply