Delta Studio aduce în România precizia elvețiană și designul de top prin exclusivitatea brandului Laufen

Furnizorul de produse și servicii profesionale, destinate amenajărilor interioare a adăugat în portofoliul său brandul elvețian de obiecte sanitare Laufen, destinat unui public exclusivist. Tehnologia brevetată SaphirKeramik, care permite crearea unor detalii extrem de fine, dar cu o rezistență nealterată, face ca brandul să fie unic pe segmentul său de piață.

Materialul brevetat de către compania elvețiană, prin care se pot realiza obiecte sanitare cu margini foarte subțiri (3-5 milimetri), cu linii fine și elegante, este inovator, rezistent dar maleabil. Aceste calități estetice unice conferă un aspect original ambientului.

Prin înglobarea caracteristicilor tehnice, funcționale și estetice de ultimă generație, Laufen a atras de-a lungul timpului colaborări cu artiști și designeri recunoscuți pe plan internațional. Nume recunoscute precum Patricia Urquiola, Marcel Wanders, Konstantin Grcic, Toan Nguyen sau Stefano Giovannoni semnează colecțiile de produse Laufen cu un design modern, minimalist sau eclectic, serii cu personalitate proprie menite să răspundă unor cerințe și gusturi dintre cele mai diverse.

AP01 LAUFEN SONAR 18 05 copy 1024x683 - Delta Studio aduce în România precizia elvețiană și designul de top prin exclusivitatea brandului Laufen

Pentru clienții care caută exclusivismul, un ambient Laufen face ca sala de baie să devină o piesă de colecție în sine, în contextul întregii amenajări. Stilistic, brandul se definește printr-un minimalism versatil și sofisticat, deopotrivă sobru și jovial, care afișează forme geometrice, dar și  linii fluide, modernism high end, dar și clasicism reinterpretat.

Tradiția de 125 de ani în crearea și producția de obiecte sanitare, designul, calitatea și funcționalitatea s-au concretizat în proiecte curente sub brandul Laufen, dar și în serii exclusiviste destinate unor ambiente extravagante.

Din punct de vedere al investiției și al sustenabilității, brandul este recunoscut ca o garanție pe termen lung.

Prin parteneriatul cu Laufen, Delta Studio continuă să dezvolte oferta de produse și amenajări Smart Luxury oferite partenerilor și clienților săi. Smart Luxury înseamnă amenajări de cea mai bună calitate, în acord cu ultimele tendințe, concomitent cu un buget mediu, dar gestionat în mod inteligent, ce permite asocierea designului accesibil cu elementele luxury.

În showroom-ul Delta Studio Cotroceni sunt expuse, în ambiente dedicate, colecțiile brandului Laufen, acestea putând fi comandate și de pe platforma online deltastudio.ro. În oricare dintre cele zece showroom-uri naționale Delta Studio pot fi consultate cataloagele colecțiilor și selecția de produse expuse fizic.

Despre Delta Studio

DELTA STUDIO SRL este o companie de design și soluții pentru amenajări interioare, cu o tradiție de 26 de ani pe piața românească și un portofoliu important de proiecte private și publice. În prezent, DELTA STUDIO SRL operează o platformă de soluții profesionale, susținută de o comunitate de profesioniști din sfera arhitecturii, designului de interior și construcțiilor. Compania comercializează o selecție amplă de produse dedicate amenajării de interior, atât prin intermediul celor zece magazine proprii, disponibile în cele mai importante orașe ale țării, cât și online, pe deltastudio.ro.

Prin investițiile în digitalizare și în creșterea capacităților logistice, compania dezvoltă o platformă care facilitează integrarea proiectelor de amenajare (concept, materiale, execuţie), destinată atât beneficiarilor (cei care îşi amenajează locuinţa), cât şi profesioniştilor (arhitecţi, designeri de interior şi echipe de meşteri). În 2021, investițiile în logistică, în echipamente de producție și în dezvoltarea brandurilor în portofoliu vor atinge cifra de 2 milioane de euro.

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply