Studio romanesc premiat la German Design Awards 2020

Ovidiu Posirca

, Real News

Compania romanescă de arhitectură și design AMA Design a câștigat două premii în cadrul competiției German Design Awards 2020.

La ediția din acest an au fost înscrise peste 5.000 de proiecte, iar peste jumătate sunt participanți din afara Germaniei.

Compania locală a fost declarată ”Winner” la categoria Excellent Architecture pentru amenajarea birourilor BitterStraberry, companie din industria de advertising, cu o suprafață de 1.200 mp. Aceeași distincție a fost oferită și pentru proiectul de amenajare a spațiului multifuncțional 5ENSI din complexul Aviatorilor 8. Acesta include o cafenea, un restaurant și un bar.

AMA Design 5ENSI4 1024x684 - Studio romanesc premiat la German Design Awards 2020

„Designul combină culori, forme și materiale cu plante în culori vii, lucrări pop art și diverse piese de mobilier din lemn. Este extraordinar modul în care toate acestea se armonizează și formează în final un tot coerent. Rezultatul este un interior unic care contaminează vizitatorul cu bună dispoziție”, a declarat juriul despre proiectul BitterStraberry.

AMA Design BitterStrawberry2 684x1024 - Studio romanesc premiat la German Design Awards 2020 AMA Design BitterStrawberry1 1024x684 - Studio romanesc premiat la German Design Awards 2020

German Design Awards este structurat în categoriile Excellent Product Design, Excellent Communications Design și Excellent Architecture. Juriul este compus din specialiști recunoscuți în domeniu, din mediul academic și științific și din industria designului, experți independenți din țări diferite din toată lumea.

AMA Design are 15 arhitecți full-time și un portofoliu de peste 200 de proiecte de amenajare (circa 1,8 milioane de metri pătrați). Fondatoarea companiei este Anda Manu, de profesie arhitect.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply