One United Properties, finanțare de 50 de milioane de euro

Ovidiu Posirca

, Real News

Dezvoltatorul imobiliar local One United Properties a obținut o finanțare de 50 de milioane de euro din partea CC@ONE Properties Invest AG. La strângerea de fonduri au contribuit 22 de investitori elvețieni și internaționali.

Banii au fost strânși prin plasarea unui instrument financiar garantat, iar CC@ONE Properties Invest vizează atragerea unor finanțări totale de până la 500 de milioane de euro în anii următori. În acționariatul companiei se află elvețianul Claudiu Cisullo, proprietarul CC Trust AG, alături de reprezentanții One United Properties. Cisullo a fost numit recent președintele Consiliului de Administrație al One United Properties în pregătirea listării companiei la Bursa de Valori București (BVB).

„Aceste investiții vor contibui la accelerarea planurilor de dezvoltare pentru proiectele noastre rezidențiale”, a explicat Victor Căpitanu, cofondator One United Properties.

One United Properties are un portofoliu de proiecte rezidențiale, birouri și ansambluri mixte în București, fiind investitor și pe piața din Constanța.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply