One United Properties planifică listarea pe BVB

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a anunțat că intenționează să se listeze la Bursa de Valori București, potrivit unei decizii votate de acționarii companiei.

Acțiunile vor fi vândute în cadrul unei oferte publice inițiale în care intermediar va fi BRK Financial Group, în timp ce Swiss Capital va face parte din grupul de distribuție. Dezvoltatorul este controlat în proporție de 75% de fondatorii Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu.

„Planurile noastre de creștere a companiei continuă și prin listarea la bursă, care va duce compania la nivelul următor în strategia noastră pe termen lung, va diversifica opțiunile disponibile pentru accesarea de capital pentru proiectele noastre inovatoare din domeniul imobiliar, va permite unei noi categorii de investitori să ni se alăture și va spori lichiditatea pentru acționarii companiei”, spune Victor Căpitanu, co-fondator One United Properties.

Compania are un portofoliu imobiliar evaluat la peste 1,1 miliarde de euro, fiind activă pe segmentele de proiecte mixte, birouri și apartamente de lux.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply