O vilă somptuoasă din Marbella, chirie de 85.000 de euro pe săptămână

Într-o locație populară de pe coasta de sud a Spaniei, o vilă cu design contemporan este disponibilă pentru închiriere la un preț de pornește de la 85.000 de euro pe săptămână.

Dacă va fi închiriat pe tot parcursul anului, conacul din Marbella denumit Casa Savannah va genera pentru proprietar un venit din chirii de aproape 4,5 milioane de euro.

Proprietatea listată pentru închiriere este cea mai scumpă din Marbella, depășind o altă vilă pentru care se solicită o chirie săptămânală de 42.000 de euro.

Casa Savannah are șase dormitoare, trei etaje și are printre facilități o piscină, baruri și o sală de gimnastică și masaj. Aceasta se află pe domeniul Marbella Club, unde de-a lungul timpului s-au cazat celebrități precum Sean Connery, Brigette Bardot și Liza Minnelli.

vila1 - O vilă somptuoasă din Marbella, chirie de 85.000 de euro pe săptămână vila2 - O vilă somptuoasă din Marbella, chirie de 85.000 de euro pe săptămână vila3 - O vilă somptuoasă din Marbella, chirie de 85.000 de euro pe săptămână

„Cu interioare demne de James bond, și spații incitante la interior și exterior, Casa Savannah este o vilă deosebită disponibilă în Marbella”, a spus Chelsea Reynolds, reprezentat de marketing al proprietății.

Proprietatea este deținută de The Smith Corporation.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply