Cea mai scumpă casă din SUA s-a vândut cu o reducere de 62%

Ovidiu Posirca

, Real News

Conacul Billionaire lui Bruce Makowsky din Los Angeles a fost vândut cu 94 de milioane de dolari, la trei ani după ce a fost lansat pe piață la un preț de 250 de milioane de dolari.

Negăsind un cumpărător pentru cea mai scumpă proprietatea scoasă la vânzare în Statele Unite ale Americii, antreprenorul a scăzut succesiv prețul. Față de listarea inițială, prețul proprietății de lux a scăzut cu 62%, potrivit Wall Street Journal.

Proprietatea a fost scoasă la vânzare într-un moment de creștere pentru piața imobiliară de lux din Los Angeles, când listările de imobile la prețuri de peste 100 de milioane de dolari erau la ordinea zilei.

Makowsky a folosit pentru casă accesorii de lux de la designeri precum Fendi, Robero Cavalli și Louis Vuitton. Proprietatea întinsă pe 3.530 de metri pătrați are și un garaj cu mașini și motociclete cu valoarea de 30 de milioane de dolari, la care se adaugă și 125 de instalații de artă.

Localizat în Bel-Air, conacul cu patru etaje are 12 dormitoare, 21 de băi, trei bucătării, cinci baruri, două crame, un helipad, un centru wellness, o piscină infinită cu ecran de cinema și o zonă pentru jocuri.

Makowsky, care a făcut o avere din vânzarea de genți, a cumpărat cu 11 milioane de dolari terenul pe care a dezvoltat proprietatea.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply