Dimitris Raptis, noul CEO Globalworth, în locul lui Papalekas

Ovidiu Posirca

, Real News

Investitorul imobiliar Globalworth Group a anunțat numirea lui Dimitris Raptis în funcția de CEO, în locul lui Ioannis Papalekas.

Raptis a spus că a lucrat cu Papalekas încă de la fondarea Globalworth în anul 2012.

„El a fost liderul vizionar și forța din spatele transformării Globalworth dintr-un mic dezvoltator de birouri axat pe România în cel mai mare investitor și proprietar pe segmentul de birouri din regiune”, a spus noul CEO, potrivit unui comunicat. Compania precizează că Papalekas s-a retras din funcție în 15 decembrie.

papalekas - Dimitris Raptis, noul CEO Globalworth, în locul lui Papalekas

Noul CEO are o experiență de 25 de ani în industria serviciilor financiare și imobiliare. Anterior, a ocupat funcția de co-CEO al Globalworth, dar a fost și deputy CEO și chief investment officer al grupului imobiliar.

Raptis a mai lucrat pentru Deutsche Bank. Executivul are o diplomă de licență aprofundată (HONS) în Banking și Finanțe Internaționale de la Cass Business School, Londra.

Globalworth este cel mai mare proprietar de spații de birouri din România. Compania are un portofoliu evaluat la 3 miliarde de euro pe piețele din România și Polonia.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply