Wallberg începe în toamnă dezvoltarea noului turn din XCity Towers

Ovidiu Posirca

, Real News

Dezvoltatorul imobiliar Wallberg va începe în această toamnă construcția celui de-al doilea turn de 15 etaje din proiectul rezidențial XCity Towers, localizat în Timișoara.

În paralel, compania va continua dezvoltarea primului turn. Față de planurile inițiale, construcția celui de-al doilea turn a fost devansată cu șase luni.

Numărul apartamentelor pe care Wallberg le va avea în construcție în Timișoara va urca la 279 de unități, adăugându-se și o componentă de birouri cu o suprafață de 1.400 metri pătrați. Clădirile vor avea peste 300 de locuri de parcare, atât exterioare cât și acoperite, dar și spații comerciale.

”Estimăm ca până la finalul acestui an, Tower One să fie rezervat în proporție de 90%. Numărul mare de rezervări și interesul cumpărătorilor aflat în continuare în creștere ne-a determinat să accelerăm dezvoltarea următoarei clădiri și luăm în calcul să demarăm și să construim un al treilea turn rezidențial dacă reușim să menținem ritmul actual de vânzare”, a spus Valentin Morar, CEO Wallberg Properties, potrivit unui comunicat.

În primul turn, compania a înregistrat deja rezervări pentru 65% din cele 135 de apartamente disponibile în prima fază.

Wallberg are un portfoliu rezidențial cu peste 150.000 metri pătrați construiți, cu o valoare de piață estimate la 90 de milioane de euro.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply