Forty Management demarează un proiect de 9,5 milioane euro în zona Viitorului

Ovidiu Posirca

, Real News

Dezvoltatorul Forty Management&Investments intenționează să demareze până la finalul anului lucrările de construcție la un nou proiect în zona Viitorului din centrul Capitalei.

Compania va dezvolta 33 de apartamente și 1.000 de apartamente a căror valoare de piață este estimată la 9,5 milioane de euro la momentul livrării. Proiectul va fi ridicat pe un teren cu o suprafață de 2.200 metri pătrați evaluat la 2,1 milioane de euro.

În paralel, dezvoltatorul lucrează la un al proiect cu 192 de apartamente și 1.500 metri pătrați de zonă comercială, având o valoare de 22 de milioane de euro. Forty Management a finalizat deja 90 de apartamente și are în plan dezvoltare altor 244 de apartamente, în alte proiecte.

”În această fază, de vânzări off plan, am vândut 35% dintre apartamente și am închiriat integral zona de birouri. Într-un scenariu optimist, la sfârșitul acestui an vom începe să construim“, a declarat, Lucian Azoiței, CEO al Forty Management.

Dezvoltatorul mai țintește achiziția a două terenuri în zona de nord a Bucureștiului până la finalul anului.

“Intenționăm să dezvoltăm pe unul dintre aceste terenuri cel mai exclusivist proiect din România, iar pe celălalt un proiect la care lucrăm de peste 5 ani, o dezvoltare de mari dimensiuni, cu peste 1.200 de apartamente și o clădire de birouri de 25.000 mp, în care să implementăm un concept unic in Europa“, a mai spus antreprenorul.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply