Timpuri Noi Square – A început construcția celei de-a treia clădiri de birouri

Vastint România este mai aproape de a atinge suprafața închiriabilă planificată de 100.000 m² în cadrul proiectului Timpuri Noi Square din București. Bog’Art a fost numit antreprenorul general pentru cea de-a treia clădire cu o suprafață închiriabilă totală de 20.000 m² de spații comerciale și de birouri clasa A. Finalizarea lucrărilor de construcție la cea de-a treia clădire este planificată pentru a doua jumătate a anului 2018.

Investiția în cea de-a treia clădire este o continuare a evoluției celui mai mare proiect mixt localizat în centrul Bucureștiului. Primele două clădiri de birouri cuprind o suprafață  închiriabilă totală de 32.000 m² și sunt acum complet operaționale. Primul chiriaș este dcs plus, care și-a început activitatea pe 1 iulie. Chiriași precum Fratelli, Impact Hub, Kruk își vor începe activitatea în perioada următoare.
Amplasat în centrul orașului, pe Splaiul Unirii, peste drum de stația de metrou Timpuri Noi, proiectul se află într-o zonă bogată în facilități cum ar fi conexiunile de transport public extrem de convenabile, centre educaționale, centre comerciale, parcurile Carol și Tineretului, Parcul Natural Văcărești, bănci și alte centre administrative.
Antoniu Panait, Director General Vastint România, menționează: “Este o plăcere să începem prima noastră colaborare cu experimentata echipă Bog’Art. Sunt încrezător că vor putea să livreze proiectul cu succes și vor răspunde așteptărilor noastre referitoare la calitate, cost și timp”.
Antreprenor General și dezvoltator în domeniul construcțiilor civile și industriale, Bog’Art a livrat 3 milioane de metri pătrați de construcție, cu o valoare contractuală de peste 1,6 miliarde Euro.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply