Playtika România rămâne chiriaș în Timpuri Noi Square al Vastint

Alex Moldovan

, Real News

Firma de consultanță imobiliară CBRE a consiliat Playtika România (Playtika), lider de piață în domeniul divertismentului și tehnologiei jocurilor pe telefon, în stabilirea celei mai eficiente strategii imobiliare din punct de vedere al operațiunilor și al eficienței costurilor.

CBRE a colaborat cu echipa de management Playtika din România și din Israel pentru a stabili implicațiile financiare și operaționale complete ale acestei decizii, punând la dispoziția companiei toate informațiile critice necesare care au fundamentat decizia de reînnoire a parteneriatului cu Vastint România, proiectul mixt Timpuri Noi Square având cea mai bună potrivire cu planurile de viitor ale Playtika.

Decizia s-a bazat pe un număr de factori precum: termenii comerciali competitivi, amplasarea geografică ideală a proiectului mixt Timpuri Noi Square, care se află în proximitatea mijloacelor de transport în comun și a zonelor rezidențiale deja existente, facilitățile oferite de acesta, calitatea tehnică premium și designul complexului de birouri. Investiția Playtika în dezvoltarea birourilor sale inovatoare, cu peste 50% peste standardele pieței, a fost, de asemenea, un factor important care a dus la această decizie.

„După câteva luni de analiză am reușit să sintetizăm toate datele legate de fiecare scenariu de lucru propus, inclusiv implicațiile financiare ale reînnoirii contractului existent sau ale relocării, care pot genera o varietate de costuri, precum și toate datele legate de strategia de creștere a grupului, de proximitatea de posibile talente și de preferințele angajaților, informații care au permis Playtika să ia cea mai bună decizie în cunoștință de cauză. Ne bucurăm că expertiza vastă a CBRE a fost utilă partenerului nostru și că am reușit să sprijinim Playtika în luarea celei mai bune decizii”, a declarat Andrei Gavrilovici, Senior Consultant Advisory & Transaction | Birou, CBRE România.

Playtika este lider în industria jocurilor de aproape un deceniu, cu un portofoliu de top pe zona de jocuri casual sau, social casino. Din 2010, compania este lider în industrie și printre primele companii care a oferit jocuri gratuite pe rețelele sociale și, la scurt timp după aceea, pe platformele mobile.

„Prioritatea numărul unu a Playtika este să ofere cel mai confortabil, eficient și colaborativ mediu de lucru pentru angajații săi, talente de top ale industriei. Cu ajutorul datelor valoroase furnizate de CBRE și a abilităților de negociere ale echipei de consultanți am reușit să încheiem un nou acord cu proprietarul de birouri Vastint România. Suntem încrezători că locația actuală va continua să ne ofere cel mai bun sprijin pentru dezvoltarea afacerii noastre”, a declarat Ana Tudor, Regional Site Manager, Playtika.

În România, Playtika are echipe specializate în cercetare și dezvoltare, artă, creație și produs, precum și un centru dedicat de asistență pentru clienți, care se ocupă de nevoile jucătorilor și se asigură că aceștia au o experiență de joc excepțională.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA