Noblesse Group câștigă titlul „Best for HORECA Project Architecture, 2020 – Romania”

Noblesse Group a primit titlul de „Best for HORECA Project Architecture, 2020 – Romania”, în cadrul competiției „2020 Leading Designers” organizată de către revista britanică LUXlife.

Jurizarea premiilor a fost realizată de o comisie specială condusă de către Jeremy Roe, recunoscut la nivel internațional pentru experiența sa de peste 30 de ani în evaluarea programelor și concursurilor dintr-o varietate de industrii.

Restaurant Natura Lake 1 copy - Noblesse Group câștigă titlul „Best for HORECA Project Architecture, 2020 – Romania”

Criteriile de evaluare a participanților se bazează pe un proces intern de cercetare efectuat de către membrii juriului, urmat de o preselecție și selecție pe baza realizărilor și progreselor companiilor făcute pe tot parcursul anului.

În departajarea proiectelor s-a apelat la recenziile clienților, prezența în online și offline a competitorilor, fiind evaluată și calitatea produselor și serviciilor.

„Fiecare proiect al nostru este o declarație adusă artei de a crea mai mult decât interioare pline de frumusețe și creativitate, care reflectă  viziunea fiecărui proprietar sau brand în parte”, a declarat Loredana Preda, CEO Noblesse Group.

În 2020, studioul Noblesse a mai fost desemnat și „Residential Interior Design Studio of The Year 2020 – Romania” în cadrul Architecture Awards, competiție organizată de Build Magazine din Marea Britanie și nominalizat pentru titlu „The International Hotel & Property Awards 2020”, de către The Design Society, din Marea Britanie.

Camera Hotel Radisson Blu 2 copy - Noblesse Group câștigă titlul „Best for HORECA Project Architecture, 2020 – Romania”

Nobelesse Group oferă o gamă largă de servicii de arhitectură și design interior. Grupul are un portofoliu vast de proiecte rezidențiale, clădiri de patrimoniu, hoteluri, restaurante, spații publice, sedii de companie și birouri.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply