Noblesse Group câștigă titlul „Best for HORECA Project Architecture, 2020 – Romania”

Noblesse Group a primit titlul de „Best for HORECA Project Architecture, 2020 – Romania”, în cadrul competiției „2020 Leading Designers” organizată de către revista britanică LUXlife.

Jurizarea premiilor a fost realizată de o comisie specială condusă de către Jeremy Roe, recunoscut la nivel internațional pentru experiența sa de peste 30 de ani în evaluarea programelor și concursurilor dintr-o varietate de industrii.

Restaurant Natura Lake 1 copy - Noblesse Group câștigă titlul „Best for HORECA Project Architecture, 2020 – Romania”

Criteriile de evaluare a participanților se bazează pe un proces intern de cercetare efectuat de către membrii juriului, urmat de o preselecție și selecție pe baza realizărilor și progreselor companiilor făcute pe tot parcursul anului.

În departajarea proiectelor s-a apelat la recenziile clienților, prezența în online și offline a competitorilor, fiind evaluată și calitatea produselor și serviciilor.

„Fiecare proiect al nostru este o declarație adusă artei de a crea mai mult decât interioare pline de frumusețe și creativitate, care reflectă  viziunea fiecărui proprietar sau brand în parte”, a declarat Loredana Preda, CEO Noblesse Group.

În 2020, studioul Noblesse a mai fost desemnat și „Residential Interior Design Studio of The Year 2020 – Romania” în cadrul Architecture Awards, competiție organizată de Build Magazine din Marea Britanie și nominalizat pentru titlu „The International Hotel & Property Awards 2020”, de către The Design Society, din Marea Britanie.

Camera Hotel Radisson Blu 2 copy - Noblesse Group câștigă titlul „Best for HORECA Project Architecture, 2020 – Romania”

Nobelesse Group oferă o gamă largă de servicii de arhitectură și design interior. Grupul are un portofoliu vast de proiecte rezidențiale, clădiri de patrimoniu, hoteluri, restaurante, spații publice, sedii de companie și birouri.

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply