Nusco Imobiliara a vândut 30% din a doua fază a ansamblului Nusco City

Alex Moldovan

, Real News

În doar trei luni de la eliberarea autorizației de construcție, dezvoltatorul imobiliar Nusco Imobiliara a tranzacționat 285 de unități din a doua fază a celui mai mare proiect de regenerare urbană din Nordul Capitalei – Nusco City.

Faza a doua a ansamblului va cuprinde 840 de unități, cu apartamente de tip studio dublu, cu două, trei patru camere și duplexuri exclusiviste – fază în care se estimează o investiție de peste 130 mil. euro. Prima fază a Nusco City a livrat către comunitate 622 de noi locuințe.

“Pe o suprafață de 23 de hectare, Nusco City va acomoda un numărar total de peste 4.000 de apartamente, parcuri, zone verzi și infrastructură – care vor acoperi aproximativ 40% din întreaga suprafață a proiectului, alături de unități de învățământ, zone comerciale dedicate, dar și zone de birouri. Așadar, cunoșteam foarte bine valoarea proiectului nostru și ne bucurăm enorm că avem un ritm de vânzări atât de performant”, spune Bogdan Iliescu, Director Comercial – Nusco Imobiliara.

Nusco City a fost lansat în iarna anului 2020 și a livrat prima fază în Q2 2023. Faza a doua se află în plină dezvoltare, construcția începând în această toamnă și va livra primele unități în Q3 2025. Constructorul proiectului Nusco City este compania Pedro Construct, iar de vânzările proiectului se ocupă compania de consultanță imobiliară North Bucharest Investments.

Masterplanul proiectului mixed-use Nusco City acoperă pe suprafața sa și saloanele de evenimente și showroomurile companiei de pe bulevardul Pipera.

“Ne bucurăm să integram și această zonă comercială în masterplanul proiectului, direcție activă deja de mai mulți ani și vrem să mulțumim partenerilor noștri de lungă durată că au avut încredere în proiectul nostru încă de la început și să îi asigurăm de colaborarea noastră continuă. Întregul masterplan al Nusco City reprezintă peste 230.000 de mp, masterplan realizat cu profesioniști de top, atât la nivel național, cât și la nivel internațional”, explică Michele Nusco, CEO – Nusco Imobiliara.

Portofoliul Nusco Imobiliara numără proiecte, precum Premio – ansamblu de tip rezidențial premium boutique; complex rezidențial CITTA Park; clădirea de birouri Nusco Towers; clădirea de birouri Caramfil; clădirea de birouri Floreasca One; clădirea de birouri Floreasca Two; Parcul Comercial Pipera, Nusco City Faza 1; Nusco City Faza 2 – lansată și în dezvoltare; Nusco City Faza 3 – pregătită pentru lansare; și în plină dezvoltare a celui mai nou ansamblu de vile din Nordul Capitalei – Nusco Homes. Nusco Imobiliara a depășit borna de 1.300 de apartamente dezvoltate, iar anul acesta are în dezvoltare alte 840 apartamente și 121 de vile.

 

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA