Nusco Imobiliara are un nou director de dezvoltare

Ovidiu Posirca

, Real News

Compania imobiliară Nusco Imobiliara l-a numit pe Sorin Dumitrașcu în funcția de director de dezvoltare. El  are o experiență de peste 30 ani în managementul construcțiilor și a contribuit cu expertiza sa în dezvoltarea și livrarea mai multor proiecte imobiliare.

De profesie inginer constructor, de-a lungul carierei sale, Sorin Dumitrașcu a gestionat peste 25 de proiecte mari, atât în România, cât și la nivel global.

„Îmi doresc să continui ce am învățat în toata cariera mea, să produc calitate și să-mi folosesc experiența pentru dezvoltările Nusco Imobiliara, iar faptul că mă aflu într-o etapă de maturitate profesională, va ajuta la gestionarea mai multor șantiere, în paralel. Acest rol acoperă o activitate complexă, fiind aproape de proiect încă de la faza de concept și până la livrare: partea de execuție bugetară a proiectelor, administrarea proiectelor și managementul construcțiilor”, a declarat Sorin Dumitrașcu.

Aceasta este o nouă poziție în cadrul companiei și este dedicată tuturor dezvoltărilor companiei.

„O recrutare de un asemenea calibru ne va ajuta să ne creștem portofoliul într-un ritm și mai bun, datorită unei coordonări cu o experiență atât de vastă și am încredere că Sorin va excela în activitatea sa. Noi investim în mod constant la formarea profesională a echipei noastre și suntem în continuă căutare de profesioniști de top“, spune Michele Nusco, CEO, Nusco Imobiliara.

Compania a dezvoltat o serie de proiecte de birouri și locuințe în București, în special în zona de nord. În faza de pregătire sunt proiecte Nusco City Gazele 2 și 3, alături de ansamblul de vile Nusco Homes.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA