Ministerul Transporturilor si Infrastructurii – primul chiriaș ancoră din cladirea London din Sema Parc

Alex Moldovan

, Real News

Dezvoltatorul River Development anunță închirierea unui spațiu de 3.780 mp Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, în clădirea London din Sema Parc, în urma unui proces de licitație.

Cei aproximativ 200 de angajați din Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, ai structurilor care gestionează fonduri europene, in calitate de autoritate de management si organism intermediar, isi vor desfasura activitatea in spatiul a trei etaje (etajele 3, 4 si 5) din clădirea London, începând cu luna septembrie, după finalizarea lucrărilor de amenajare.

Cladirea London a fost recepționată în trimestrul al II-lea din 2022, cu o suprafață totală închiriabilă de 21.347 mp, dispusă pe 15 niveluri și având două subsoluri pentru locurile de parcare. Clădirea este accesibilă cu ușurință din orice parte a orașului, grație conexiunii directe la infrastructura orașului și la toate mijloacele de transport în comun.

„Odată cu acomodarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii în clădirea noastra, dar având și experiența prezenței Tribunalului București (Sectiile Civila VI si VII) creăm premisele unui hub instituțional în Sema Parc”, a declarat Tina Virlan, Lease Manager River Development.

River Develoment are in portofoliu peste 150.000 mp de spații de birouri și a livrat în ultimii patru ani peste 38.000 mp de cladiri noi clasa A, in cadrul proiectului Sema Parc.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA