Sema Park închiriază 1.000 mp pentru o nouă clinică Affidea

Alex Moldovan

, Real News

River Development anunță închirierea unui spațiu de peste 1.000 mp clinicii medicale Affidea, la parterul clădirii de birouri Berlin din Sema Parc. Tranzacția a fost intermediată de Knight Frank România.

Affidea România, subsidiara locală a Grupului Affidea, lider european în servicii performante de diagnostic imagistic, ambulatoriu și tratament, a inaugurat Clinica Affidea Sema, în cadrul Sema Parc, la parterul Clădirii Berlin. Berlin este una dintre noile clădiri de birouri de clasă A din Sema Parc certificate Breeam Excellent ”in use” și permite acomodarea unei clinici medicale specializate.

„Suntem încântați să încheiem această tranzacție cu o clinică medicală, lider în servicii de  diagnostic imagistic de înaltă performanță. Comunității noastre de afaceri din Sema Parc i se adaugă serviciile medicate specializate, de înaltă clasă, asigurate de o clinică valoroasă”, a declarat Tina Vîrlan, Lease Manager River Development.

„Affidea Sema este cea mai nouă clinică din cele 46 pe care Affidea România le deține la nivel național, fiind dotată cu echipamente medicale ultraperformante în care componenta de inteligență artificială (AI) poziționează investigațiile imagistice la un nivel nemaiîntâlnit până în prezent. Așa cum i-am obișnuit pe pacienții noștri, și în această locație, oferim servicii medicale la standarde internaționale, accesibile oricărei categorii de public – atât decontate prin CAS, cât și în regim privat. Pacienții beneficiază de o gamă largă de consultații de specialitate, servicii de diagnostic imagistic ultraperformante, analize de laborator, precum și un centru modern de fizio și kinetoterapie”, a adăugat Răzvan Predica, Countries CEO  România și Ungaria.

„Mă bucur că am putut contribui la strategia mixului de chiriași din Sema Parc și că parterul clădirii Berlin din proiect a bifat toate cerințele necesare din brief-ul inițial pentru spațiul pe care l-a căutat Affidea”, a spus Oliver Derksen, Associate Director | Office Division Knight Frank Romania

 

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA