Un nou Managing Partner pentru River Development, compania care administrează Sema Parc

Alex Moldovan

, Real News

River Development are din ianuarie 2024 un nou Managing Partner, în persoana Oanei Rădulea. Oana preia astfel conducerea executivă a companiei, de la fostul Directorul Executiv, Liviu Birău.

Oana Rădulea are peste 21 de ani de experienţă în industria de dezvoltare imobiliară locală și internațională. Înainte de a se alătura grupului de companii River Development, Oana a ocupat timp de 7 ani poziţia de Leasing & Business Development Director în cadrul White Star Real Estate, dezvoltator imobiliar activ în Europa Centrală și de Est.

În poziţiile ocupate anterior, inclusiv în cadrul Sema Parc, în calitate de Director de Dezvoltare & Director de Strategie, și la alţi jucători din domeniu, precum compania britanică European Future Group, Oana a coordonat activităţi de definire a obiectivelor de business și a direcțiilor de dezvoltare a companiei, precum și activităţi cu privire la achizițiile și cedările de proprietăți din România și Ucraina, inclusiv cele mai mari achiziții și cedări ale fondului și grupului.

“Implicarea în dezvoltarea grupului de companii administrate de River Development, a început în urmă cu 14 ani, când eforturile mele au fost concentrate preponderent pe proiectarea și implementarea strategiilor pentru închirierea proprietății, managementul și dezvoltarea portofoliului de clădiri din Sema Parc. Consolidarea poziţiei de lider pe piaţa locală de dezvoltare imobiliară, cu roluri multiple precum: investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte mixed-use, Asset, Property & Facility manager, este obiectivul principal setat în procesul de dezvoltare a companiei, pe termen lung. Anvergura dezvoltării și impactul asupra zonei central – vestice a Bucureștiului, împreună cu nivelul ridicat de specializare atât pe dezvoltare imobiliară, cât și pe activități de Property & Asset Managment, reprezintă în continuare punctele forte ale companiei.”  a declarat Oana Rădulea, Managing Partner River Development.

 

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA