Redport Capital cumpără teren în zona Petrom City

Ovidiu Posirca

, Real News

Dezvoltatorul imobiliar local Redport Capital a cumpărat 10.800 de metri pătrați de teren și 4.700 de metri pătrați de depozite în nordul Capitalei, zona Petrom City, de la firma de transport și logistică HAVI Logistics. Valoarea tranzacției se ridică la 3,2 milioane de euro.

Activele sunt amplasate în imediata vecinătate a The Level Apartments, un ansamblu rezidențial dezvoltat de către Redport Capital. Cele 130 de apartamente din faza a doua a proiectului au fost finalizate recent și sunt în curs de livrare, fiind vândute în procent de aproximativ 95%. În total, The Level Apartments a însumat 175 de apartamente în urma unor investiții de 16 milioane de euro.

„Continuăm investițiile într-o zonă pe care practic am pariat primii, în 2017, prin demararea primei faze din The Level Apartments. Am achiziționat astfel o nouă proprietate, care va întări poziția grupului Redport pe piață, oferindu-ne noi oportunități de dezvoltare pe termen lung, prin care vom asigura randamente solide pentru partenerii și investitorii noștri”, a precizat Cosmin Savu-Cristescu, managing director și acționar majoritar al grupului Redport.

Grupul a fost asistat în tranzacție de consultantul imobiliar SVN Romania și de Popovici Nițu Stoica & Asociații. Havi Logistics a fost asistată de compania de consultanță imobiliară Colliers International și de Mușat & Asociații pe componenta legală.

Andrei Sârbu, CEO al SVN Romania, a subliniat că zona Străulești – Petrom City va deveni unul dintre principalii poli de dezvoltare imobiliară din București, urmând să fie finalizate peste 5.000 de locuințe în perioada următoare.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA