Colliers numește un ESG chief officer în CEE

Ovidiu Posirca

, Real News

Compania de consultanţă imobiliară Colliers a numit-o pe Oana Stamatin în poziția de ESG chief officer în Europa Centrală și de Est (CEE), care include Bulgaria, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România și Slovacia.

Stamatin a ocupat anterior funcția de deputy head of Green & Healthy Buildings Certifications and Building Surveying în cadrul Colliers România. Ea a gestionat proiecte pentru certificare cu suprafață totală de aproximativ 3 milioane mp. 

De asemenea, a fost implicată și în proiectele de consultanță tehnică pentru 3,4 milioane mp de spații oferite de Colliers în ultimii 15 ani, în cadrul diviziei de Building Surveying.

„ESG este cadrul strategic pentru a face lucrurile corect, una dintre valorile noastre de bază la Colliers, iar pentru mine este un pas important și un privilegiu să preiau rolul de Chief Officer ESG pentru CEE și România. Sunt încântată să lucrez alături de colegii mei experimentați din echipele regionale , pe măsură ce punem în aplicare strategia Elevate the Built Environment”, a spus Stamatin.

Ea va fi responsabilă pentru implementarea obiectivelor globale ESG în regiunea CEE, așa cum au fost ele stabilite în abordarea globală ESG a Colliers.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA