One United Properties, investiții de peste 1,1 miliarde lei în 2022

Ovidiu Posirca

, Real News

Dezvoltatorul One United Properties are un program de investiții în valoare de 1,16 miliarde de lei pentru acest an și estimează un profit net de 548,7 milioane de lei, potrivit bugetului propus spre adoptare.

Anul acesta, compania va livra proiectele rezidențiale One Verdi Park, One Modrogan, One Timpuri Noi și One Floreasca Vista. Totodată, dezvoltatorul estimează finalizarea fazei 2 a One Cotroceni Park înainte de sfârșitul anului.

„Semnalele macroeconomice globale indică creșteri ale ratei dobânzilor în 2022, încă un motiv pentru care credem, de asemenea, că acesta este un moment bun pentru a cumpăra proprietăți rezidențiale. Anul acesta vom finaliza patru noi dezvoltări rezidențiale și două noi dezvoltări comerciale și în același timp vorm investi și în proprietăți noi. Ca urmare, prevedem creșteri semnificative atât pentru vânzările rezidențiale, datorită creșterii numărului de dezvoltări finalizate și noi, cât și pentru veniturile din chirii”, a spus Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties.

One United Properties se așteaptă la venituri totale de 1,52 de miliarde de lei, din care volumul chiriilor va ajunge la 71,78 milioane de lei.

Acțiunile dezvoltatorului creșteau cu 5,86% până la 1,37 lei în cursul zilei de marți, pe Bursa de Valori București (BVB).

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA