Top 3 proprietăți americane ce pot fi cumpărate cu 100 de milioane de dolari

În ciuda crizei sanitare și financiare, sau poate tocmai din acest motiv, miliardarii lumii pot achiziționa acum proprietăți remarcabile în Statele Unite. Pe site-ul companiei imobiliare PropGoLuxury am găsit trei astfel de reședințe ce pot fi cumpărate pentru sume cuprinse între 100 și 115 milioane de dolari.

Mar de Amor, de vânzare pentru 115 milioane de dolari

O capodoperă arhitecturală cu totul spectaculoasă, situată în Malibu, pe coasta Oceanului, poate fi cumpărată acum pentru 115 milioane de dolari. Cu o suprafață construită de aproape 1.000 de metri pătrați, cu 12 dormitoare și 14 băi, Mar de Amor – sau Sea of Love, cum se numește această proprietate, promite o priveliște de neegalat, iar intrarea impresionantă, pe două niveluri, accentuează senzația de lux și relaxare.

C9307C44 11FC 45F6 847C 9B836821911D copy - Top 3 proprietăți americane ce pot fi cumpărate cu 100 de milioane de dolari D5DC07F7 5076 4225 8906 8C7D6D16D418 copy - Top 3 proprietăți americane ce pot fi cumpărate cu 100 de milioane de dolari

Livingul deschis și dining-ul cu ferestre aparent interminabile, de la podea până la tavan, oferă o imagine incredibilă către piscina infinity și dincolo de ea. Practic, de la fiecare etaj al reședinței te poți bucura de imaginea oceanului, iar cele câteva terase și plaja privată întregesc această sărbătoare vizuală a Paradisului. Finisajele rafinate și elementele sculpturale fastuoase adaugă, dacă mai era necesar, un plus de opulență locului.

Pentru cei interesați, se menționează și existența unui garaj subteran pentru opt mașini, alături de terenul de tenis profesional.

Proprietate unică la Ocean, cu o priveliște de 360 de grade

Like No Other este o altă proprietate ce poate fi achiziționată pentru 115 milioane de dolari, renumită în sudul Floridei pentru frumusețea, intimitatea, facilitățile și amploarea sa. Situată pe vârful unei dune pe malul Oceanului, ea se întinde pe o suprafață de șase hectare, beneficiind de o priveliște grandioasă de jur împrejurul ei.  

Un adevărat complex, proprietatea oferă o reședință principală cu 12 dormitoare, două case cu patru dormitoare pe plajă, alte șapte dormitoare în așa-numita Mango House, cât și o casă pentru oaspeți sau personal care cuprinde patru studiouri și apartamente. În total există peste 30 de dormitoare, mai multe zone de living și de luat masa, o sală media, biblioteci, birouri, numeroase terase, o cramă extinsă și două lifturi. Mai sunt oferite o serie de facilități de agrement, inclusiv o piscină, zonă de golf standard PGA, teren de tenis reglementat, jumătate de teren de baschet, centru de fitness și Spa. Aleile frumos îngrijite duc la plajă, precum și la un doc și un debarcader pe lac pentru plimbări cu barca și sporturi nautice.1253i215 ky3h02d9xyex4p2pcsekzhbfn2i215 - Top 3 proprietăți americane ce pot fi cumpărate cu 100 de milioane de dolari 1253i215 41qc1aadv9y6m3yj9hptt969r6i215 - Top 3 proprietăți americane ce pot fi cumpărate cu 100 de milioane de dolari qm24vamv6e9840js4t3ejqf167i215 - Top 3 proprietăți americane ce pot fi cumpărate cu 100 de milioane de dolari

Apropierea curentului Golfului asigură un microclimat unic, cu briză răcoroasă și ape mai calde, chiar și atunci când vremea este mai rece. Aceste condiții unice au permis crearea unor grădini botanice extinse, care prezintă aproape 1.500 de specii tropicale ce reproduc o „plimbare prin Caraibe”. Reprezentanții Sotheby’s International, care se ocupă de vânzarea acestui domeniu, spun că este o ocazie unică de a cumpăra acum o asemenea proprietate exclusivistă.

Bază hipică senzațională pe 300 de hectare

O lume departe de agitația orașului, dar la mai puțin de o oră atât de Manhattan, cât și de Belmont Park, această proprietate este, fără îndoială, una dintre cele mai semnificative reședințe din Westchester și o importantă bază hipică.

IMG 954 - Top 3 proprietăți americane ce pot fi cumpărate cu 100 de milioane de dolari IMG 6 - Top 3 proprietăți americane ce pot fi cumpărate cu 100 de milioane de dolari IMG 681 - Top 3 proprietăți americane ce pot fi cumpărate cu 100 de milioane de dolari

Apropierea proprietarilor față de sportul ecvestru a început în 1979, atunci când au cumpărat primul lot de teren din această oază ce se întinde pe nu mai puțin de 300 de hectare. În timp, au apărut fânețe și pășuni, iazuri, livezi de meri și dependințe, inclusiv 40 de boxe pentru cai, padocuri și terenuri de echitație. Conacul elegant, cu o suprafață construită de 2.600 de metri pătrați, a fost proiectat de un birou de arhitectură de top și construit în 2004. Proprietatea se poate lăuda și cu grădinile proiectate de arhitectul peisagist Edmund D. Hollander. În plus, anexele moșiei includ opt reședințe pentru personal, una pentru îngrijitori și o casă de oaspeți.

Potrivit agenției Christie’s, care se ocupă de vânzarea domeniului, noii proprietari vor putea beneficia și de o cramă, sală de degustare, sală de jocuri, piscină de 18 metri, Spa, sală de gimnastică, sisteme de securitate și tehnologie de ultimă generație.

Foto: www.propgoluxury.com

Material publicat inițial în Real Estate Magazine, Nr.35.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply