Wallberg finalizează primul turn din XCity Towers

Ovidiu Posirca

, Real News

Dezvoltatorul imobiliar Wallberg a anunțat finalizarea primului turn de apartamente din complexul XCity Towers, aflat în nordul Timișoarei.

Toate cele 134 de apartamente din turnul de 15 etaje au fost vândute. În prezent, dezvoltatorul continuă lucrările la al doilea turn cu 148 de apartamente. Acesta ar urma să fie livrat în cursul anului viitor, fiind rezervat în proporție de 50%.

Ansamblul va include o componentă de birouri și spații comerciale.

„Întregul proiect este gândit pentru a îmbunătăți viața locatarilor, atât prin tehnologiile folosite în apartamente, cât și prin conceptul de locuire propus. Toate apartamentele din XCity Towers sunt dotate cu un sistem inteligent si echipate cu tablete Zipatile 2, sistem premiat la CES 2017. Tower One a primit certificarea de clasă energetică A. Eficiență energetică ridicată asigură cheltuieli de întreținere scăzute pentru rezidenți”, a spus Alina Ciocoiu, director general adjunct al grupului Wallberg, potrivit unui comunicat.

Wallberg are peste 170.000 de metri pătrați construiți în segmentul rezidențial și investiții de peste 100 de milioane de euro.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply