Wallberg, finanțare bancară de 7,3 milioane de euro pentru turnurile rezidențiale din Timișoara

Dezvoltatorul imobiliar Wallberg a obținut o finanțare bancare pentru a demara lucrările de construcție la al doilea turn de apartamente din complexul XCity Towers.

Turnul cu 16 etaje va cuprinde 148 de apartamente și spații de birouri pe o suprafață de 700 de metri pătrați. Proiectul este evaluat la 12,5 milioane de euro care include și creditul bancar de 7,3 milioane de euro acordat de către Garanti Bank. Primul turn din proiect ar urma să fie livrat până la finalul anului.

„Dacă Tower One este rezervat aproape în totalitate, estimăm ca până la finalul acestui an să precontractăm spre 60% din apartamentele din Tower Two și să demarăm cât mai repede al treilea turn din ansamblu. De altfel, 30% din apartamentele din noua clădire au fost deja precontractate. Concomitent, pregătim construcția celei de-a treia etape din proiectul Sunnyville din Brașov, unde ne aflăm în faza de autorizare”, a spus Valentin Morar, CEO Wallberg, potrivit unui comunicat.

Ansamblul XCity Towers are o valoare totală de 75 de milioane de euro, urmând să includă 955 de apartamente la finalul dezvoltării.

Wallberg are investiții estimate la 100 de milioane de euro în sectorul imobiliar local.

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply