Dezvoltatorul arădean Wallberg explorează prima investiție în București

Walllberg, dezvoltatorul imobiliar controlat de către antreprenorul arădean Valentin Morar, analizează opțiunea investiției într-un proiect rezidențial în București. Acesta ar fi primul proiect al companiei în Capitală.

Compania a finalizat până în prezent șase proiecte în Arad, Cluj-Napoca, Brașov și Timișoara. În 2018, Wallberg a livrat apartamente cu o suprafață totală ce depășește 30.000 metri pătrați.

“Apreciem condițiile actuale de piață ca fiind potrivite pentru demararea de noi investiții. Cererea pentru apartamente noi se menține la un nivel acceptabil, iar prețurile au ajuns la stabilitate. În același timp, orașele care ne interesează evoluează pozitiv. Riscul pe care îl vedem vine dinspre piața muncii și se traduce pentru noi în a găsi în continuare forța de muncă necesară pentru susținerea ritmului de investiții pe care ni-l dorim”, spune Morar.

Pe lângă investiția planificată în București, compania va continua în acest an dezvoltarea a două proiecte rezidențiale în Timișoara și Brașov.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply