Shikun & Binui investește 100 de milioane de euro în extinderea City Point

Dezvoltatorul israelian Shikun & Binui a obținut o certificare LEED pentru a doua etapă de construcție a ansamblului rezidențial City Point, din zona Pipera, ca parte a investiției de 100 de milioane de euro în extinderea complexului.

În cea de-a doua fază de dezvoltare, în City Point vor fi adăugate 400 de locuințe în 3 blocuri cu regim de înălțime P+12E, respectiv P+18E. Vor mai fi construite 500 de locuri de parcare și facilități precum spații comerciale, săli de sport și zona de co-working exterior.

Proiectul de extindere va fi finalizat în 2023, potrivit dezvoltatorului care deține la nivel local subsidiara Point Development.

„Segmentul rezidențial s-a dovedit extrem de rezilient, iar acest lucru s-a reflectat și în gradul mare de ocupare pe care l-am înregistrat în această nouă etapă de extindere – aproximativ 70% din totalul de apartamente aferente primului bloc al fazei II sunt deja contractate. De asemenea, avansăm în ritm alert cu lucrările de construcție și ne pregătim să finalizam anul acesta primele 107 unități”, a menționat Favi Stelian, managing director Point Development, potrivit unui comunicat.

Point Development are în București un portofoliu cu peste 3.000 de locuințe.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply