Aesthetic Kids, soluții de amenajare creative cu tapet pentru camera copilului

Tapetul stimulează imaginația oricărui copil, iar amenajarea camerei pentru cel mic trebuie să aibă în vedere confortul, siguranța, dar și funcționalitatea spațiului, susține Oana Vlădilă, art director, Aesthetic Design. Brandul Aesthetic Kids vine cu un portofoliu variat de soluții creative pe bază de tapet custom pentru amenajarea spațiilor destinate copiilor, la standarde ridicate de calitate și într-un interval eficient de timp.

Care este povestea apariției brandului Aesthetic Kids în cadrul casei dumneavoastră de tapet, specializată pe nișa tapetului custom?
Aesthetic Kids este copilul Aesthetic Design, așa îmi place să spun.

Aesthetic Kids a luat naștere din dragoste pentru fetița noastră, Aida. Atunci când eram însărcinată, îmi doream ca dormitorul micuței mele să fie cu adevărat special, îmi doream să îi creez o lume a ei, fiecare colț să i se potrivească sau să spună o poveste despre ea și despre familia noastră.

Ne-a fost foarte ușor sa creăm Aesthetic Kids, pentru că știam ce ne doream noi, trăiam deja experiența de tineri părinți. Am așternut în modelele pe care le-am creat povești reale sau imaginare, am expus pasiune, dragoste.

Oana Vladila copy - Aesthetic Kids, soluții de amenajare creative cu tapet pentru camera copilului

Care sunt provocările amenajării unei camere pentru copii?
Atunci când vine vorba despre amenajarea camerei copilului, părinții trebuie să aibă în vedere funcționalitatea diversă a acesteia. Din propria experiență, le recomand părinților să creeze spații de depozitare, să transforme camera într-una funcțională, în care spațiul de joacă să se îmbine perfect cu cel de odihnă.

Recomand folosirea tapetului în amenajare deoarece acesta poate surprinde esența unui mediu și te poate duce în acel loc ori de câte ori te gândești acolo. Tapetul potrivit poate stimula imaginația oricărui copil, așa că sfătuim părinții să aleagă un design fluid, care să nu îl agreseze pe cel mic. De asemenea, tapetul poate reprezenta o bază solidă de la care întreg decorul poate prinde viață.

Cum alegeți soluțiile de design dedicate copiilor și care sunt cele mai populare variante din colecția Aesthetic Kids?
Modelele Aesthetic Kids iau naștere din povești, conturează forme fără a fi agresive câmpului vizual al copilului. Nuanțele pastelate oferă liniște și induc o stare de calm și reverie. Camera se transformă, devine un univers fantastic unde copilul poate visa cu ochii deschiși, putând în același timp să își desfășoare activitățile zilnice fără a fi perturbat de mediul înconjurător. Poveștile lor devin poveștile noastre și ne bucurăm că putem contribui la dezvoltarea lor armonioasă.

1 copy - Aesthetic Kids, soluții de amenajare creative cu tapet pentru camera copilului 2 copy - Aesthetic Kids, soluții de amenajare creative cu tapet pentru camera copilului

Care este procesul de fabricație pentru tapetul folosit în camerele copiilor?
Procesul de producție al tapetului special destinat camerelor copiilor nu diferă foarte mult de procesul de producție al tapetului din colecțiile Aesthetic Design. Întreg procesul de producție are loc în atelierul nostru, care este dotat cu utilaje de înaltă calitate, folosim vopseluri pe bază de apă, iar materialul suport folosit, smooth de cele mai multe ori, este material nețesut, fără PVC.

Ce estimări aveți privind cererea pe segmentul dedicat copiilor în 2021 și cum au evoluat proiectele pe acest segment în 2020?
Sunt recunoscătoare anului 2020, deoarece pentru mine și echipa mea a fost un an plin cu povești transpuse pe tapet și cu realizări, în ciuda tuturor greutăților. Proiectele pe care le-am avut în acest an ne-au adus foarte multă bucurie. Am întâlnit foarte mulți părinți sau viitori părinți care au optat să personalizeze camerele copiilor folosind tapetul nostru, de la Aesthetic Kids. Le mulțumim foarte mult pentru încrederea pe care ne-au acordat-o!

Ne-am propus ca pentru anul 2021 să ne extindem cât mai mult. Modelele pe care le creăm special pentru copii au devenit destul de cunoscute, chiar și în afara țării, și foarte apreciate, acesta fiind unul dintre motivele pentru care nu vrem să ne oprim aici. Tapetul nostru ajunge foarte ușor oriunde în lume, așa că ne dorim să depășim orice barieră.

5 copy - Aesthetic Kids, soluții de amenajare creative cu tapet pentru camera copilului

Câți designeri aveți în echipa studioului și câți dintre aceștia sunt specializați pe brandul Aesthetic Kids?
Avem în echipă 11 designeri cu specializare în artă vizuală și design. Fiecare dintre aceștia este foarte pregătit să înțeleagă nevoile copilului, oferind ilustrațiilor concepute pentru modelele Aesthetic Kids un spirit ludic, plăcut și ușor de perceput de copil, însă foarte bine închegat din punct de vedere estetic.

Oferim foarte multă atenție modelelor destinate copiilor, tratăm dorințele lor cu seriozitate și trebuie să recunoaștem că ne face plăcere să retrăim poveștile și fanteziile pe care la un moment dat le-am trăit și noi în copilărie. Acest univers este stimulat de creațiile artiștilor, oferind copilului mediul propice pentru a evada chiar în propria cameră, acolo unde se joacă, unde învață, unde își petrece mare parte din timp. Ne place să încărcăm camera cu energii pozitive și culoare, să creăm ceva unic care îl va încânta pe copil constant.

6 copy - Aesthetic Kids, soluții de amenajare creative cu tapet pentru camera copilului

Cât de important devine tapetul în îmbunătățirea calității locuirii, în special într-o perioadă în care lumea petrece mai mult timp acasă?
În această perioadă, grea pentru toți, când pare că totul s-a oprit în loc, majoritatea oamenilor au optat sau au fost nevoiți să lucreze de acasă. Confortul locuinței este cel mai important, astfel că foarte mulți oameni s-au gândit la renovare chiar de la începutul stării de urgență.

Zugrăvitul, cu toate operațiunile pe care acesta le implică, poate deveni anevoios atunci când te gândești la renovare, așa că mulți oameni s-au gândit să își ușureze munca optând pentru tapet. Unul dintre avantajele tapetului nostru este faptul că se aplică foarte ușor și nu implică foarte mult efort.

Tapetul schimbă complet starea de spirit, acesta fiind principalul motiv pentru care am avut o cerere destul de mare pentru modelele inspirate din natură. Dorința de a aduce natura mai aproape și-a spus cuvântul.

Material publicat inițial în Real Estate Magazine, Nr.35, Winter Edition 2021.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply