Tranzacție: Dacia prelungește cu 10 ani contractul de închiriere în Pitești Industrial Park

Ovidiu Posirca

, Real News

Producătorul auto Automobile Dacia a decis să extindă cu 10 ani contractul de închiriere pentru spațiile ocupate în Pitești Industrial Park, proiectul industrial controlat de Globalworth Industrial.

Compania ocupă în integralitate proiectul cu suprafața de 69.000 de metri pătrați. Dacia operează în această locație unul dintre cele mai centre de distribuție a pieselor de schimb și accesorii ale Grupului Renault din afara Franței.

Globalworth Industrial are un portofoliu de 233.098 mp de spații de logistică și industrie ușoară în mai multe orașe din România.

Colaborarea imobiliară dintre Globalworth și grupul Renault, proprietarul Dacia, este prezentă și în zona de birouri. Renault Bucharest Connected, clădirea cu suprafață totală de 58.000 mp, este sediul grupului francez în România.

Sectorul industrial a continuat să se extindă în 2020, iar stocul de spații a ajuns la borna de 5 milioane mp. Segmentul a beneficiat de cerere suplimentară de la debutul pandemiei, în condițiile în care jucătorii din zona de comerț online și retail au avut nevoie de spații noi pentru a acoperi cererea suplimentară a românilor care au comandat mai multe produse.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply