ASUS prezintă o nouă soluție All-in-One pentru birou și acasă: o experiență de divertisment foarte bună cu noul Vivo AiO M241

Fiind foarte plăcut din punct de vedere vizual, cu un design metalic finisat extrem de bine, ASUS Vivo M241 se laudă cu margini foarte subțiri ale displayului, dispunând de un raport ecran/carcasă de 88%, unul dintre cele mai mari de pe piață. În plus, ecranul este unul ofertant, de 23.8 inci, fiind fabricat cu ajutorul tehnologiei Full HD LED și dispunând de o soluție audio avansată, SonicMaster, completată de difuzoare bass-reflex.

Sub displayul sistemului All-in-One ASUS Vivo M241 regăsim componentele care oferă performanța foarte bună de care fiecare utilizator se poate bucura atunci când vrea să ia o pauză de la workload-ul de zi cu zi. Fiind echipat cu procesoare AMD Ryzen Mobile de generație a 3-a, sistemul este o mașinărie foarte bună de productivitate care face față cu brio nevoilor de browsing sau de consum de conținut multimedia ale utilizatorilor obișnuiți.

Asus Vivo AiO M241 scaled 1 - ASUS prezintă o nouă soluție All-in-One pentru birou și acasă: o experiență de divertisment foarte bună cu noul Vivo AiO M241

De asemenea, chiar dacă vorbim de un sistem desktop All-in-One, ASUS Vivo M241 se face remarcat prin dimensiunile reduse, acesta fiind foarte subțire și ușor, iar ecranul NanoEdge se poate lăuda cu unghiuri de vizualizare foarte largi, de 178 de grade, fiind o soluție ideală pentru împărtășirea fotografiilor și clipurilor video cu prietenii sau familia. În plus, acoperirea în totalitate a spectrului de culori sRGB împreună cu tehnologia ASUS Splendid oferă o experiență de calitate cu sistemul All-in-One.

Rezoluția Full-HD a monitorului este un alt subiect important în ceea ce privește acest gadget, ea fiind îmbunătățită suplimentar cu ajutorul tehnologiei ASUS Tru2Life, care optimizează contrastul imaginii și calitatea pixelilor de pe display. Jocurile și filmele livrează un nivel foarte bun al detaliilor pe ASUS Vivo M241 tocmai datorită acestui aspect.

Asus Vivo AiO M241 3 scaled 1 - ASUS prezintă o nouă soluție All-in-One pentru birou și acasă: o experiență de divertisment foarte bună cu noul Vivo AiO M241

În ceea ce privește sunetul sistemului desktop All-in-One, ASUS a implementat și aici o tehnologie proprie, care are rolul de a îmbunătăți difuzoarele integrate sub ecran. ASUS SonicMaster oferă un sunet excelent pe Vivo AiO M241, aceasta fiind ajutată de ASUS AudioWizzard, software ce oferă cinci moduri de funcționare, care permit utilizatorilor să își personalizeze mai ușor setările audio în funcție de preferințele personale.

La capitolul fixare pe birou, standul sistemului ASUS Vivo AiO M241 este unul integrat, simplu, care este realizat cu finisaje elegante de aluminiu. Acesta dispune de o balama echilibrată care susține cu brio ecranul în poziție fixă, ea fiind și reglabilă la nevoie pentru o gamă mai largă de unghiuri de vizualizare cât mai confortabile.

În final, în ceea ce privește conectivitatea,  ASUS Vivo AiO M241 are un port de intrare HDMI care permite streaming-ul de conținut audio-video de pe orice dispozitiv compatibil. De exemplu, poți conecta smartphone-ul, laptop-ul sau consola de jocuri la display pentru a îl folosi ca pe un device cu o diagonală a ecranului ceva mai ofertantă.

Asus Vivo AiO M241 2 scaled 1 - ASUS prezintă o nouă soluție All-in-One pentru birou și acasă: o experiență de divertisment foarte bună cu noul Vivo AiO M241

Pe lângă portul HDMI, sistemul mai dispune de patru porturi USB-A necesare conectării tuturor perifericelor de care ai putea avea nevoie, dar și de un port HDMI suplimentar pentru situațiile în care ai vrea să folosești un display secundar pentru productivitate sporită.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply