Conacul lui Tommy Hilfiger din Greenwich, la vânzare cu 47,5 milioane de dolari

Faimosul fashion designer Tommy Hilfiger a scos la vânzare o proprietate de lux în Greenwhich, din statul american Connecticut, pe care vrea să obțină 47,5 milioane de dolari.

Conacul realizat în stilul francez normand a fost renovată de către soții Hilfiger după ce au cumpărat proprietatea în anul 2010 pentru 31,3 milioane de dolari, potrivit the Wall Street Journal.

Proprietatea are o suprafață totală de 22 de acri și a fost amenajată în anul 1939 pentru un investitor imobiliar. Ulterior, a fost locuința finanțatorului și colecționarului de arată Joseph Hirshhorn.

Lucrările de renovare au costat milioane de dolari și au inclus refacerea acoperișului, dar și modernizarea instalațiilor sanitare și electrice. Un arhitect a fost cooptat pentru a regândi grădina cu garduri vii și fântâni.

Pe parcursul a 35 de ani, designerul a renovat și a vândut șapte proprietăți în afluentul oraș Greenwhich.

conac4 copy - Conacul lui Tommy Hilfiger din Greenwich, la vânzare cu 47,5 milioane de dolari conac3 copy - Conacul lui Tommy Hilfiger din Greenwich, la vânzare cu 47,5 milioane de dolari conac2 copy - Conacul lui Tommy Hilfiger din Greenwich, la vânzare cu 47,5 milioane de dolari

Foto: SOTHEBY’S INTERNATIONAL REALTY

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply