Cofondatorul WhatsApp, achiziții în serie: Două conace de aproape 200 de milioane de dolari

Jan Koum, cofondatorul popularei aplicații WhatsApp, este activ pe piața imobiliară de lux din California. Antreprenorul a cumpărat recent un conac de 100 de milioane de dolari, iar acum a decis să cumpere și conacul vecin într-o tranzacție evaluată la 87 de milioane de dolari, potrivit Wall Street Journal.

Primul conac a fost cumpărat în 2019, iar anul trecut Koum a plătit 125 de milioane de dolari pentru o altă proprietate luxoasă din Beverly Hills.

Conacul recent cumpărat de Koum are funicular cu acces direct la ocean, iar imobilul principal are un singur etaj și 5 dormitoare. Pe proprietate se mai găsește un sală de dans și un studio de înregistrări. Piscina, cascada și terenurile de sport sunt alte facilități disponibile pentru noul proprietar. Complexul imobiliar a fost cumpărat de la Diana Jenkins, fondatoarea companiei de băuturi Neuro Drinks.

Koum, în vârstă de 44 de ani, are o avere estimată la 12,5 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg. El a contribuit la crearea WhatsApp în 2009.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply