Rovere Mobili lansează un magazin online pentru mobilier de lux

Retailierul de mobilier de lux Rovere Mobili a anunțat lansarea propriului magazin online, permițând clienților să facă cumpărăturile rapid din confortul și siguranța propriei locuințe.

Pe www.rovereshop.ro, retailerul oferă toate liniile de produse disponibile prin magazinele sale fizice. În plus, în magazinul online sunt disponibile colecții limitate,  oferte speciale, tendințe și recomandări de stil.

„Deschiderea magazinului online vine ca o continuare firească a strategiei noastre de consolidare a brandului pe piața din România, deoarece ne dorim să fim tot mai pregătiți și deschiși către segmente noi și dinamice de clienți. Piața de mobilă evoluează în permanență și pe măsură ce demografia se schimbă și obiceiurile de cumpărare ale consumatorilor se schimbă”, spune Ionela Bercu, director națoional de vâzări Rovere Mobili.

În plus, Rovere Mobili oferă și un serviciu de copnsultanță video online pentru clienții care vor să-și amenajeze spațiul de locuit în această perioadă. Acest serviciu este oferit gratuit, iar consultanții companiei vor oferi soluții personalizate pentru amenajarea spațiilor.

Rovere Mobili deține o rețea de 10 magazine, care au fost închise temporar din cauza situației de urgență. În schimb, retailerul a accelerat campaniile de promovarea online și estimează că 15% din totalul vânzărilor din acest an vor fi generate de comerțul electronic.

Fiecare produs din magazinul online poate fi achiziționat într-o varietate de culori și este asociat cu o serie de module suplimentare, iar această caracteristică permite clienților să achiziționeze mobilierul care se potrivește cel mai bine spațiului de locuit.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

One Comments

Leave a Reply