Impact Hub Bucharest atrage 2 milioane de euro pentru extinderea spațiilor de coworking

Operatorul de spații de coworking Impact Hub Bucharest a anunțat obținerea unei investiții de 2 milioane de euro din partea Autonom, care a devenit și acționar minoritar al companiei în urma tranzacției.

Autonom, activ în zona de leasing operațional și închirieri auto, a realizat investiția printr-o structură care include equity, scrisori de garanții bancare și linii de creditare pentru amenajarea noilor spații.

Investiția vine la câteva luni după ce Impact Hub Bucharest a fuzionat cu 3house, un operator de spații de coworking din București. În prezent, compania controlează trei spații cu o valoare închiriabilă totală de peste 6.700 de metri pătrați.

În urma tranzacției, Oana și Vlad Craioveanu, co-fondatorii Impact Hub Bucharest, rămân acționari majoritari. Dan și Marius Ștefan, proprietarii Autonom, dar și Ilinca Păun, CEO Entrepreneurship Academy, vor avea rol consultativ și strategic.

„Prin acest nou parteneriat, ne propunem sa deschidem noi locații in viitor, astfel încât să putem oferi membrilor noștri, indiferent de dimensiunea organizație lor, posibilitatea de ‘multilocation’ pentru angajații lor”, spune compania într-un comunicat.

În prezent, Impact Hub Bucharest operează în trei locații (Timpuri Noi, Universitate și Floreasca), cu peste 250 de locuri de coworking, 42 birouri de echipă și opt săli de evenimente.

Impact Hub Bucharest s-a poziționat ca un susținător al sectorului antreprenorial din România. Compania face parte din rețeaua globală Impact Hub cu spații de cowork și comunități de business și antreprenoriat în peste 110 de locații de pe 5 continente

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply