Regus deschide un nou spațiu în Sun Plaza

Operatorul de spații flexibile Regus a deschis cel de-al 12-lea centru din Capitală în proiectul Sun Business Center din cadrul Sun Plaza.

Noul centru are o suprafață de 1.050 de metri pătrați, oferind atât birouri individuale, cât și un spațiu pentru coworking și săli de întâlnire. Centrul din Sun Plaza a fost deschis în luna mai.

”De la deschidere, ne-au trecut deja pragul companii din domenii diverse, precum IT&C, producție, turism, retail și e-commerce”, a declarat Ramona Predescu (Iacob), country manager IWG (International Workspace Group), companie care deține brandul Regus.

CBRE România a consiliat Regus în deschiderea centrului.

”Discutăm cu mai multe companii care au sediul în nordul orașului, dar țin cont de faptul că peste 50% dintre angajați locuiesc în jumătatea sudică și încearcă să le ofere mai multe opțiuni pentru spațiile de lucru”, a afirmat Vlad Damian, head of advisory & transaction services, Investor Leasing, CBRE România.

Damian spune că în București sunt peste 40 de spații flexibile și de coworking cu o suprafață totală de aproximativ 70.000 de metri pătrați.

AXXIS 1458 × 180 px 2 slidere - AXXIS Nova Resort & SPA

Leave a Reply