J8 Office Park, tranzacții de închiriere de peste 8.000 de metri pătrați

Alex Moldovan

, Real News

Portland Trust, dezvoltatorul J8 Office Park, anunță noi chiriași pentru proiectul de birouri situat în nord-vestul capitalei. Dr. Max, HIGH-TECH SYSTEMS & SOFTWARE (HTSS) și REO Medical vor ocupa peste 8000 de metri pătrați, reprezentând aproximativ 3 etaje.

Prin intermediul noilor parteneriate, comunitatea J8 Office Park se va îmbogăți cu aproximativ 800 de angajați, adăugându-se astfel la dinamica vibrantă a acestui punct de referință pentru segmentul de birouri. 

Poziționată în nord-vestul Bucureștiului, la doar câteva minute de stația de metrou Jiului și de zona Expoziției- Piața Presei Liberei, J8 Office Park a fost prima clădire de birouri care a încorporat cele mai recente tehnologii similar cu cele din clinicile medicale și standarde de reducere a emisiilor de carbon, oferind un mediu de lucru sigur și sănătos.

Florin Furdui, Country Manager Portland Trust România, a explicat: „Ne aflăm în paradigma eficienței, în care tot ceea ce dezvoltăm trebuie să susțină competitivitatea costurilor și trebuie să sprijine echilibrul dintre viața profesională și cea privată pentru angajați”.

Clădirea este alimentată cu energie 100% verde și dispune de panouri solare pentru încălzirea apei și de un sistem de ventilație care aduce 100% aer proaspăt în clădire (aerul nu este recirculat), iar filtrele H14 HEPA captează până la 99,995% din patogenii microscopici. Sistemul de filtrare este asistat de lămpi UV-C/UVGI în unitățile de tratare a aerului, care distrug virușii și bacteriile. 

Pentru a încuraja micro mobilitatea, chiriașii J8 Office Park au acces la o parcare pentru 200 de biciclete, la care se poate ajunge doar cu ajutorul cardurilor de acces, pentru a pune accent pe securitate.

energyexpo - AXXIS Nova Resort & SPA